Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Annonsinnehåll: Motorola edge 30 Pro

Din följeslagare i en blixtsnabb vardag

I en värld där allting snurrar snabbare behöver vi en smartphone som kan hålla jämna steg.

Skrivet av - Publicerad 2022-01-09 - 06:48
Motorola edge 30 Pro

I en värld där allting snurrar snabbare behöver vi en smartphone som kan hålla jämna steg. Oavsett om det handlar om skapande, skrivande, spelande eller streamande, räknar vi med att vår smartphone kan fungera som en förlängning av oss själva och att den håller takten när vi behöver den som mest. Därför presenterar Motorola sin nya flaggskeppsmobil i edge-serien: edge 30 Pro. En telefon där hastighet står i fokus.

Edge 30 Pro har marknadens snabbaste mobila plattform, Qualcomm® Snapdragon™ 8 gen 1. Tack vare denna kan du uppleva 3–4 gånger snabbare prestanda i dina favoritappar med stöd av Qualcomms snabbaste AI-motor någonsin. Edge 30 Pro nyttjar artificiell intelligens i allt från fotografering till spel till anslutning – samtidigt som prestanda, batteritid och effektivitet har förbättrats.  

Med en hypersnabb uppdateringsfrekvens på 144 Hz så ger 6.7″ Max Vision OLED-skärmen en sömlös användarupplevelse som enkelt och smidigt växlar mellan appar och ger utmärkt responsivitet
när man spelar spel. Uppdateringsfrekvensen justeras automatiskt baserat på typen av innehåll för bästa möjliga skärmupplevelse. Allt detta tillsammans med blixtrande snabba 5G-hastigheter. 

Våra telefoner behöver inte bara klara av att hålla ett högt tempo, de måste vara uthålliga också. Därför kommer Motorola edge 30 Pro med ett massivt 4800 mAh-batteriet som låter dig dra fördel av alla fantastiska funktioner utan att behöva oroa dig för att telefonen slocknar när du är på språng. Man kan också snabbt vara tillbaka med full kraft när man behöver det. Med Motorolas snabbaste laddningsteknik någonsin får du över 50 % laddning på bara 15 minuter. 

Fånga vardagen

Idag räknar vi med att vår mobil ska kunna vara med och fånga alla stunder vi vill minnas, såväl dag som natt, i rörlig och i stillbild – och det med krispig detaljrikedom. 

Edge 30 pro gör det enkelt att fotografera som ett proffs med hjälp av artificiell intelligens samt funktionerna Auto Smile Capture och Smart Composition. Tack vare den inbyggda Low Light AI Selfie-algoritmen behöver du inte tänka på att byta till ett svagt ljusläge – telefonen tänker på det åt dig och sätter automatiskt på detta i svagt ljus. Den lyser då upp skuggor, minskar grynighet och förbättrar färgen. Det går fort att låta din telefon göra jobbet, allt du behöver göra är sikta och fota.

Smartphones har möjligheten att göra så mycket mer än vad vi vanligtvis använder dem till och Motorola vill frigöra den fulla potentialen via trådlös anslutning och PC-kompatibilitet.

Om du i stället vill ha mer kontroll över din fotoupplevelse och styra din kameras funktioner kan du enkelt få full kontroll via Pro-läget. Pro-läget låter dig justera inställningar som återfinns på en professionell SLR-kamera, som vitbalans, slutartid, ISO, exponeringskompensation och fokus.

För den som föredrar att fånga vardagen i rörligt format kan edge 30 pro också spela in videor som uppfyller HDR10+-standarder för färgprecision, färgomfång, ljusstyrka och kontrast. Enheten har också verklighetstrogen 8K-upplösning som ger en bildkvalitet med över 26 miljoner pixlar – den högsta videoupplösningen som finns tillgänglig på en smartphone idag.

Redo för allt! 

Smartphones har möjligheten att göra så mycket mer än vad vi vanligtvis använder dem till och Motorola vill frigöra den fulla potentialen via trådlös anslutning och PC-kompatibilitet. Den smarta funktionen Ready For, gör dig redo för allt din vardag skänker och förstärker allt din telefon redan kan. Du kan nu spela dina favoritmobilspel på storbilds-TV eller externa bildskärm. Ready For skapar en konsolliknande upplevelse med hastigheten hos 5G och kraften hos en blixtsnabb processor. Du kan också ansluta en Bluetooth®-kontroll för ännu mer uppslukande spel.

En ytterligare finess hos edge 30 Pro är att du kan flytta dina videosamtal till en storbilds-TV så att det känns som att ni är i samma rum. Ready For använder telefonens ultrahögupplösta kameror i stället för selfiekameran för skarpare videokvalitet. Smart programvara spårar samtidigt rörelser från sida till sida, och ser till att hålla alla i bilden. 

Utöver detta så kan du använda din telefon och alla dess appar på en extern bildskärm för en komplett skrivbordsupplevelse – du kan till och med lägga till ett Bluetooth®-tangentbord och -mus. På så vis kan du skapa en stilren och portabel arbetsyta med fri sikt över flera fönster samtidigt. Skriv och skicka e-post snabbare, redigera foton och videor enklare. Njut av en större bild av allt du vanligtvis gör på din smartphoneskärm.

Förra året introducerade Motorola också Ready For PC som ger åtkomst till mobilappar och PC-filer på samma skärm. Det är möjligt att arbeta med två filer samtidigt, dra och släppa filer mellan enheterna och kontrollera telefonens aviseringar på en skärm. Funktionen fungerar nu både på Windows 10 och Windows 11, och Motorola har gjort det enklare än någonsin att ansluta och välja sin upplevelse. Multitasking tas på så vis till nästa nivå och du har samtidigt tillgång till båda de anslutna enheterna för maximal effektivitet och bekvämlighet.

Motorola vill på så vis bli en självklar förlängning i vardagen: som ger såväl fart och kraft som kreativitet och produktivitet – för du kan lita på att edge 30 Pro håller takten när du behöver den som mest. 

Ljud & Bild Marketing

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen