Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Annonsinnehåll: Acer Chromebook till familjen

Så väjer du den perfekta datorn för hela familjen

Chromebooks med inbyggd flexibilitet, säkerhet, snabbhet och lång batteritid gör familjens vardag enklare. Det är den perfekta bärbara datorn för alla som värdesätter gemenskap och underhållning både hemma och på språng.

Skrivet av - Publicerad 2023-04-19 - 07:58
Acer Chromebook till familjen

Att välja en ny dator kan vara en oöverskådlig och svår process när alla familjemedlemmar ska få ut så mycket som möjligt av den. Checklistan för vad en dator ska kunna göra är lång och varje familjs behov och användningsmönster kan variera. Samtidigt kan datorns tekniska specifikationer vara svåra att förstå.

Men vad ska du leta efter när du väljer familjens nya arbetsstation, samlingsplats och underhållningsverktyg?

Bland de bästa lösningarna är de allsidiga och flexibla Chromebooks som bland annat Acer erbjuder. De tunna och lätta datorerna körs på Googles operativsystem – Chrome OS – vilket gör användarupplevelsen enkel och intuitiv. En Chromebook är extremt snabb och redo att användas så fort du öppnar locket – och det innebär naturligtvis stora fördelar i familjens hektiska vardag.

Det finns många saker att tänka på när du väljer familjens nya bärbara dator – vi guidar dig genom de viktigaste funktionerna att bocka av på din önskelista.

dsa
dsa

Mångsidighet och flexibilitet

Familjens dator används vanligtvis för webbsurfande, spel, strömning, underhållning med mera under en vanlig dag. Den måste kunna tåla att användas av de yngsta i familjen, att tas upp ur och stoppas ner i skolväskor eller att flyttas mellan husets olika rum.

Mångsidighet och flexibilitet är nyckelorden – och där är en Chromebook det perfekta valet för en bärbar dator för hela familjen. De snabba maskinerna är online på några sekunder och är alltid fullt tillgängliga, oavsett om du sitter hemma i köket eller tar den med dig till kontoret, skolan, bilen eller på semestern. Den kompakta, robusta och lätta konstruktionen i kombination med lång batteritid gör den till en flexibel och pålitlig följeslagare – både hemma och utomlands. Oavsett om du surfar, spelar spel, ringer videosamtal, delar dina minnen och foton med vänner eller strömmar serier och filmer från din favorit-strömningstjänst, är Chromebooks de mest mångsidiga bärbara datorerna för den upptagna familjen. Och om du vid något sällsynt tillfälle är utan internet kan du ladda ner filmer och program i förväg så att du kan se dem på språng senare.

das

Fullständig säkerhet – för hela familjen

Det kan vara svårt att hitta balansen mellan ett barns rätt till ett liv på nätet och föräldrarnas oro för att barnet inte ska få obehagliga upplevelser på nätet. Men med en Chromebook kommer du en bra bit i rätt riktning. På en Chromebook kan du skapa profiler för varje familjemedlem utan att förlora kontrollen över dina barns onlineliv.

Bland annat kan du begränsa åtkomsten till vissa webbplatser och appar genom föräldrakontrollen – och personliga profiler innebär också att ett barn inte av misstag kan radera eller ändra saker för andra familjemedlemmar.

Med en Chromebook behöver du inte vara rädd för virusattacker, skadlig programvara och andra otrevligheter. Chromebooks är generellt mindre sårbara för attacker utifrån än andra datorer, och inbyggda säkerhetsfunktioner som antivirus och automatiska säkerhetsuppdateringar ger extra säkerhet. Allt detta bidrar till att barn och vuxna kan få ut det mesta av livet online.

dsa

Full fart framåt

Tiden är relativ – när något roligt händer kan timmar kännas som minuter. Men omvänt kan sekunder kännas som en oändlighet när man väntar – till exempel på att en dator ska starta. Det slipper du med en Chromebook. Till skillnad från en traditionell dator behöver du inte vänta på att den ska starta, och uppdateringar sker automatiskt i bakgrunden utan att störa användarupplevelsen.

Den här beredskapen beror bland annat på att mycket programvara finns utanför datorn. Det finns alltid tillgång till Google Dokument, Kalkylark och Presentationer och ett helt universum av appar som kan uppfylla alla önskemål du och din familj har på familjens gemensamma dator.

das

Acer Chromebooks för alla behov

Acer är en av de absolut ledande tillverkarna av Chromebooks, och i sortimentet finns två som är särskilt lämpliga för användning i familjer som letar efter ekonomiskt förnuftiga, kraftfulla, stabila och flexibla lösningar.

Acer Chromebooks är byggda enligt militära standarder som säkerställer att de tål stötar, damm och smuts

Acer Chromebook 314 – Prisvärd och perfekt för vardagsbruk

Acer Chromebook 314 är ett riktigt bra val för familjen som letar efter en kraftfull maskin för daglig användning. 314 kombinerar kompetens, prestanda och elegant utseende – en tunn design med en 14-tums skärm som når nästan ut till kanten. Med en vikt på mindre än 1,5 kg kombinerar denna Chromebook extrem bärbarhet med utmärkt batteritid på upp till 12 timmar, även när den används för multitasking-uppgifter och kör flera appar samtidigt.
 

Acer Chromebook 514 – Snygg, elegant och hållbar

Om du vill ha lite mer lyxkänsla är Acer Chromebook 514 det perfekta valet. Aluminiumytan har en elegans som lovar kvalitet och styrka – löften som omedelbart uppfylls av den skarpa skärmen och den höga hastigheten vid både uppstart och användning. IPS-pekskärmen på 14 tum ger fantastiska detaljnivåer och vackra bilder med djupare kontrast, ljusare färger och bredare betraktningsvinklar. Högtalarna ger ett fylligt ljud så att du kan njuta av video i högre kvalitet, utan förvrängning och med djupare bas. Den här bärbara datorn har också en kameralucka som skyddar din integritet när webbkameran inte används.

Båda Chromebook-datorerna har en skarp och tydlig skärm och en låg vikt som gör dem perfekta för familjelivet. De är båda byggda enligt militära standarder som säkerställer att de tål stötar, damm och smuts – så barnhänder, transporter och ett tumultartat liv inom hemmets fyra väggar är ingen match för de robusta datorerna.

När du och din familj behöver en ny dator är en Chromebook alltså ett riktigt klokt val när det gäller flexibilitet, styrka, ekonomi och trygghet.

Ljud & Bild Marketing

Knivskarp OLED-TV från Sony

Ny fullträff från Samsung

Spelarens våta dröm?

Rulla till toppen