AnnonsinnehållMicrosoft introducerar nya Surface-produkter

Microsoft introducerar nya Surface-produkter

Nu kan du beställa Microsofts nya Surface-produkter och tillbehör som är utformade för att hjälpa dig att arbeta, lära dig, hålla kontakten med andra och bli underhållen var du än behöver det.

forfatter

Sättet som vi arbetar, möts och lär oss på förändras ständigt. Våra elektroniska apparater har blivit vårt fönster mot världen – vårt kontor, vår skola och vår sociala mötesplats. Därför är vi mer beroende av våra Windows-datorer i dag än vi har varit någonsin. I allas strävan att ta sig igenom rådande omständigheter har Microsoft konstaterat en ökning med 35 procent av tiden som ägnats åt Windows-enheter sedan början av februari.

Användarna vill inte bara ha större skärm och bättre tangentbord, utan också mer flexibilitet i sina apparater. Både när vi spelar och när vi vill bli underhållna – och genom kamerafunktioner och inbyggda mikrofoner som gör att vi kan hålla kontakten med de som betyder mest för oss. Detta är precis vad Windows-datorer är byggda för att göra. Och precis det som Microsoft har designat Surface för att leverera.

 

Med varje Surface-produkt fokuserar Microsoft särskilt på två behov: att ge dig den mångsidighet du behöver för att arbeta exakt var, när och hur du vill. Och att utnyttja möjligheterna med en enkel och integrerad upplevelse av mjuk- och hårdvara som hjälper dig att åstadkomma det du vill.

Microsofts nya Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2, Surface Earbuds och andra tillbehör har utvecklats för att hjälpa dig och stödja dina behov – var du än är. Behovet har aldrig varit större för produkter som underlättar för vår produktivitet och möjligheten att hålla kontakten med andra. Även om det inte längre görs på flygresor, kontor och kaféer, utan i stället från hemmakontoret, köksbordet eller soffan.

 

Microsoft utvecklar ständigt Surface-portföljen och målet är att ha en Surface-produkt för varje användare, arbetsstil och plats – från det mest bärbara till det med högsta prestanda. Seattle-företaget erbjuder produkter som anpassar sig efter sammanhanget lika snabbt som konsumenten själv. Både när det gäller arbete, underhållning och allting däremellan.

Microsoft har presenterat fyra nya produkter, plus nya tillbehör, för just detta:

Surface Go 2, som med sin lätta, bärbara design är en värdefull och given enhet för alla anställda i ditt företag eller varje familjemedlem.

Surface Book 3, som är ett effektivt arbetsredskap för proffs som behöver ta med sig en stationär dators prestanda vart som helst. Surface Book 3 är Microsofts mest kraftfulla bärbara hittills.

Surface Headphones 2 och Surface Earbuds, som fulländar din Surface-upplevelse och hjälper dig att behålla fokus var du än är – och inte minst hålla kontakten med de människor som betyder mest för dig.

Surface Dock 2 och multi-ports Microsoft USB-C Travel Hub, som hjälper dig skapa det ultimata arbetsrummet var du än är.

Surface Go 2

Surface Go har skapats för att erbjuda en mer prisvärd och bärbar 2-i-1 i Surface-sortimentet. Offentliga organisationer och skolor över hela världen har valt Surface Go på grund av dess kompakta design och mångsidigheten med pekskärm, tangentbord och penna samt den förbättrade anslutningen med LTE Advanced.

Surface Go 2 har fortfarande samma tunna lätta design, men en större 10,5-tums PixelSense-skärm och förbättrad batteritid, och tack vare möjligheten att ha 8:e generationens Intel Core m-processor är den upp till 64 procent snabbare än den förra versionen.

(Foto: Microsoft)

Den är också utrustad med Studio Mics – en dubbel mikrofonlösning – för att förbättra ljudkvaliteten och minska bakgrundsljud under Teams-möten och videosamtal, samt en 5 Mp-kamera på fronten som tar upp skarp video även i dålig belysning. Microsoft har dessutom en ny app till kameran på baksidan, vilket gör det enklare att skanna dokument och whiteboards så att du enkelt kan dela med dig av mötesanteckningar eller arbete hemifrån.

I kombination med Surface Pen kan Surface Go 2 hjälpa studenter och personer som arbetar hemifrån – till exempel inom finanssektorn eller vården – att hålla sig digitala och utnyttja fördelarna med att bland annat kunna rita diagram för hand, markera dokument eller göra matematiska beräkningar.

Du kan göra din Surface Go personlig med fodral och andra tillbehör som finns i en mängd olika färger, inklusive silver, svart, rött och blått. Surface Go 2 kostar från 5 200 kronor och går redan att köpa i butik.

Surface Book 3

När Microsoft ursprungligen designade Surface Book var företagets mål att ge användarna en stationär dators prestanda, en surfplattas mångsidighet samt friheten med en tunn och lätt laptop i en snyggt designad enhet. Utvecklare, designers och andra proffs använder Surface Book för kodning och kompilering, för arbete i Adobe och Autodesk och för gaming med Xbox Game Pass till PC eller Steam.

Surface Book 3 är Microsofts mest kraftfulla laptop någonsin, med upp till 50 procent högre prestanda än Surface Book 2 och upp till 17,5 timmars batteritid. Oavsett om du väljer 13 tum eller 15 tum så har Surface Book 3 en snygg och skarp PixelSense-skärm med hög upplösning, en praktisk och exakt pekplatta, ett bekvämt tangentbord, prestanda från 10:e generationens Intel Core-processor och dessutom en möjlighet att ha en NVIDIA-grafikprocessor.

(Foto: Microsoft)

För proffs som utnyttjar datorns beräkningskraft och IO-prestanda till max har Surface Book 3 nu upp till 32 GB RAM och Microsofts snabbaste SSD hittills.

För de som älskar gaming har 15-tums Surface Book 3 en NVDIA GeForce-grafikprocessor som har tillräckligt med kraft för att kunna spela de bästa Xbox Game Pass-PC-titlarna med 1080p och 60 bilder per sekund. Dessutom har Seattle-företaget ett nytt alternativ i form av NVIDIA Quadro RTX 3000 för att bättre möta behoven hos kommersiella kunder och institutioner för högre utbildning.

Surface Book 3 kostar från 21 000 kronor och går att köpa från 5 juni. Den går dock att förboka redan nu, och de som gör det före 5 juni får en gratis Surface Pen på köpet.

Surface Headphones 2

För många människor motsvarar att sätta på sig hörlurar samma sak som att stänga dörren till kontoret för att få lite arbetsro. Surface Headphones 2 är designade för att sitta bekvämt runt öronen och omge dig med exceptionell ljudkvalitet. Hörlurarna har 13 nivåer av brusreducering.

Microsoft har förbättrat ljudkvaliteten och batteritiden så att du kan njuta av upp till 20 timmars rent ljud. Den aktiva brusreduceringen kan justeras på öronkåporna och till exempel blockera eller förstärka röster. Detta är särskilt praktiskt när du arbetar hemifrån och har barn, en sambo eller husdjur runt omkring dig.

(Foto: Microsoft)

Den uppdaterade designen kan vridas i 180 grader, vilket ger bättre komfort när du har hörlurarna hängande runt halsen. Dessutom finns de nu i en vacker svart finish som ett alternativ till den klassiska platinafärgade.

Surface Headphones 2 kostar 3 000 kronor och går att köpa från och med 5 juni.

Surface Earbuds

Ibland behöver man vara ansluten utan att vara helt avskuren från omvärlden. Till exempel om du lyssnar på musik när du är ute och springer eller pratar i telefon när du lagar mat. Förutom att sitta bekvämt och stadigt i öronen har Surface Earbuds intuitiva touch-kontroller, så att du kan svara på samtal eller byta låt utan att plocka fram telefonen.

(Foto: Microsoft)

Upplev ett fylligt Omnisonic-ljud och spela Spotify från din Android-telefon genom att knacka tre gånger på någon av Earbuds-snäckorna. Skärmfri integration med Microsoft 365 innebär att du kan hålla dig uppdaterad om e-post via Play My E-mails i Outlook-appen för iOS eller diktera i Word, Outlook eller PowerPoint. Med den medföljande trådlösa laddaren kan du njuta av en hel dags batteritid.

Surface Earbuds kostar 2 550 kronor och finns redan i butik.

Surface Dock 2

Med Surface Dock 2 får användaren en möjlighet att koppla in skärmar, tillbehör och extra lagringsutrymme – och på så sätt skapa det ultimata arbetsrummet. Surface Dock 2 kan utöka arbetsytan med en enda klickning och ge snabbare laddning, bättre dataöverföring och administrativa verktyg som många har efterfrågat.

(Foto: Microsoft)

Microsoft har också lanserat en ny multi-port Microsoft USB-C Travel Hub, som ger dig fler möjligheter att ansluta nätverk, skärmar och USB-C-tillbehör när du är på språng.

Surface Dock 2 kostar 3 300 kronor och lanseras under de kommande veckorna.

Microsoft PC-tilbehør

Microsoft är också färdiga med två nya tillbehörspaket som är utvecklade för att stödja din produktivitet och förbättra din komfort, var du än arbetar. Microsoft Ergonomic Desktop minskar trötthet och erbjuder exceptionell komfort och kontroll med delat tangentbord och förbättrat, vadderat handledsstöd samt den extremt exakta Microsoft Ergonomic Mouse som har vadderat tumstöd.

(Foto: Microsoft)

Microsoft Bluetooth Desktop ger dig ett tangentbord i full storlek i en modern och enkel design samt en kompakt och snygg mus som ligger bekvämt i handen.