annons
annons
annons

QLN Artech 5S

Svenska QLN har kommit med en ny serie billiga högtalare som kallas för Artech. 5S är den billigaste av dem – och kostar bara en tredjedel av testets dyraste!
1.500,-

Klipsch RB-61

Vad vore väl ett högtalartest utan legendariska Klipsch? Det är ett märke som satsar på hög känslighet och dynamik och som har för vana att bygga mycket bra allroundhögtalare.
4.500,-

Monitor Audio Bronze BR2

Från brittiska Monitor Audio kommer BR2, den näst minsta modellen i nya Bronze-serien.
3.200,-

Audiovector K1

Testets minsta högtalare kommer från Audiovector, som tillhör våra favoriter när det gäller lättplacerat välljud. Lever K1 upp till alla förväntningar?
4.000,-

KEF IQ3

KEF:s smarta iQ-högtalare knep EISA-utmärkelsen för bästa kompakthögtalare 2006. De är förhållandevis stora och passar bäst på stativ, men belönar dig med ett tvättäkta hifi-ljud av hög klass.
4.400,-

Infinity Beta 10

De här högtalarna är inte direkt de allra färskaste, och utseendet är inte heller sista skriket. Men ljudet är minsann allt annat än dussinvara! Infinitys hög-talare visar sig vara testets stora överraskning.
2.600,-

Naim n-VI

Fantastiska film- och musikupplevelser med all elektronik i en och samma låda? Det är uppenbarligen fullt möjligt.
44.700,-

WLM Diva

En del briljerar i diskantregistret. Andra med en massiv bas. WLM Diva påminner oss om hur oumbärligt det är med ett magiskt mellanregister.
39.000,-

Yamaha RX-V1700

Den här 1080p - och iPod-kompatibla receivern bjuder på ordentligt med kraft och en naturlig ljudbild som verkligen gör väsen av sig!
12.000,-

Anthony Gallo Nucleus Reference 3.1

Anthony Gallo har aldrig byggt traditionella högtalare. Och toppmodellen Reference 3.1 är ett bevis på att det lönar sig att tänka i nya banor!
29.900,-
Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut material från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål, under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Materialet får inte användas för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. .