annons
annons
annons

Blue Aura WS80i

Trådlösa högtalare blir bara bättre och även köparna har fått upp ögonen för flexibiliteten och enkelheten. Vi ser på en av de billigare lösningarna som visar sig fungera alldeles utmärkt.
6.000,-

iPad-tillbehör

Ska du skriva långa texter på iPaden? Använder du den ofta för att spela spel eller titta på film? Eller vill du helt enkelt bara pyssla om din käraste ägodel? Här är tillbehören som gör det ännu roligare att ha en surfplatta!

Cresyn C555s

Luren från Cresyn vinner inget designpris precis men vill du ha en liten smidig lur som kan bo i innerfickan när den inte används har du ett alternativ här.
500,-

AC Ryan Veolo

Med standard Android ger Veolo en försmak av framtiden men än så länge är det för krångligt.
1.800,-

Sony SRS-BTV25

Inuti den ganska stora kartongen gömmer det sig en cool liten klotformad högtalare som jag bara inte kan låta bli att le lite åt. Sonys bidrag kommer att passa perfekt i rätt miljö medan andra förmodligen kommer att välja en högtalare med ett mer konservativt utseende.
1.500,-

Alesis M1 Active 520 USB

Välbyggda högtalare med USB-inkoppling ger ett kontrollerat ljud som imponerar.
2.000,-

Western Digital My Book Live

Som en billig lösning för säkerhetskopiering och medielagring är My Book alldeles utmärkt.
1.500,-

Netgear Ready NAS Duo v2

När man väl installerat ReadyNAS är den både lättanvänd och finessrik.
2.900,-

A.C. Ryan PlayOn!HD2

Fjolårets bästa köp är fortfarande bäst som mediespelare, men har halkat efter på andra områden.
1.800,-

A.C.Ryan PlayOn!HD

Med ett brett formatstöd och lågt pris för en spelare med hårddisk kan man förlåta de få bristerna.
1.550,-
Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut material från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål, under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Materialet får inte användas för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. .