annons
annons

Panasonic TX-P50VT20

Referensen

Panasonic är vår referens när det gäller 3D-material, men även 2D-bilden är av referensklass.

Superskarp 3D-känsla. Mjuka rörelser. Naturliga färger.
Begränsad ljusstyrka.

Panasonics senaste plasmageneration levererar väldigt hög bildkvalitet och toppmodellen VT20 är det bästa exemplet på det. Här får du kort och gott en otrolig färgrikedom och en naturlig och skarp bild som dessutom är mycket bekväm att titta på länge. 50VT20 gör sig bäst i rum med dämpad belysning och skärmen i antingen Cinema-läget eller det ytterst färgneutrala THX-läget. Gillar du att titta på film och sport i dagsljus så är en ljusstark LED-skärm fortfarande bättre – men än så länge är det ingen som slår Panasonic i biomörkret.
Samtidigt ska vi inte sticka under stol med att du kan få en nästan identisk bildkvalitet i 2D med 50V20-modellen, för att inte tala om den betydligt billigare 50G20. Om 50VT20 är värd pengarna beror därför mycket på dig och hur länge du vill vänta på bra 3D-material.
Läs mer

Bästa pris på Panasonic TX-P50VT20
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.

50-tums 3D-plasma, 1920x1080
4 HDMI
Dolby 3D
Viera Cast
Pris: 29 000 kr

Pris: 29000:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-