annons
annons

t-JAYS Four

t-JAYS Four

t-JAYS four har funnits på marknaden ett tag, då utan DSP-möjligheten.

Mycket bra ljud Handsfree/sladdstyrning
Ibland lite bastung

Redan från början märker man att t-JAYS Four är gjord för att användas i alla sammanhang, och här finns utmärkt handsfree och du kan höja och sänka volym och byta låt. Smidigt och användbart.

Ljudmässigt låter den Rock’n’roll. Den får dig att vilja höja volymen och det är lätt hänt att man stampar takten till musiken. Ljudet är kul och engagerande, men det är lätt att det blir för mycket av det goda. Man kan bli lite trött i öronen efter en timme. Men då är det med hög volym, och ljudet upplevs inte som påfrestande eller med någon direkt distorsion. Det är få hörlurar i den här prisklassen som kan leverera det.

Min medlyssnare gillar att det är en hel del bas och att diskanten känns lite avrullad, och det kan också vara en fördel när man använder den till Spotify och liknande.

t-JAYS med Dirac
Här kommer ett lugn, en tystnad i musiken. Detaljer som man inte hört innan kommer fram och man behöver inte spela så högt längre för att höra – allt finns där redan.

Till en början tyckte medlyssnaren att det lät ”tråkigare” än innan. Men så upptäckte han att han inte blev trött ens efter fyra timmar – nu spelade han på halva volymen jämfört med tidigare. Och ändå upplevs om möjligt ännu mer engagemang, och trummor, cymbaler, röster – allt låter naturligt.

Vad Dirac gör för t-JAYS Four är att ge dig en helt annan ljudupplevelse. Luren är från början bland det bästa i klassen men med Dirac kan den jämföras med lurar för dubbla priset minst.

t-JAYS four är så allround som den kan bli. Techno, metal, klassiskt – den levererar allt med glädje. För vissa kan den ibland upplevas lite bumlig och påträngande och det är lätt att man fokuserar på bastung musik då det är där den trivs allra bäst. Men här kommer Dirac-appen in och kombinationen ger dig en hörlur som är svår att hitta några direkta fel på.

Redan från början märker man att t-JAYS Four är gjord för att användas i alla sammanhang, och här finns utmärkt handsfree och du kan höja och sänka volym och byta låt. Smidigt och användbart. Ljudmässigt låter den Rock’n’roll. Den får dig att vilja höja volymen och det är lätt hänt att man stampar takten till musiken. Ljudet är kul och engagerande, men det är lätt att det blir för mycket av det goda. Man kan bli lite trött i öronen efter en timme. Men då är det med hög volym, och ljudet upplevs inte som påfrestande eller med någon direkt distorsion. Det är få hörlurar i den här prisklassen som kan leverera det. Min medlyssnare gillar att det är en hel del bas och att diskanten känns lite avrullad, och det kan också vara en fördel när man använder den till Spotify och liknande. t-JAYS med Dirac Här kommer ett lugn, en tystnad i musiken. Detaljer som man inte hört innan kommer fram och man behöver inte spela så högt längre för att höra – allt finns där redan. Till en början tyckte medlyssnaren att det lät ”tråkigare” än innan. Men så upptäckte han att han inte blev trött ens efter fyra timmar – nu spelade han på halva volymen jämfört med tidigare. Och ändå upplevs om möjligt ännu mer engagemang, och trummor, cymbaler, röster – allt låter naturligt. Vad Dirac gör för t-JAYS Four är att ge dig en helt annan ljudupplevelse. Luren är från början bland det bästa i klassen men med Dirac kan den jämföras med lurar för dubbla priset minst. t-JAYS four är så allround som den kan bli. Techno, metal, klassiskt – den levererar allt med glädje. För vissa kan den ibland upplevas lite bumlig och påträngande och det är lätt att man fokuserar på bastung musik då det är där den trivs allra bäst. Men här kommer Dirac-appen in och kombinationen ger dig en hörlur som är svår att hitta några direkta fel på.
Läs hela artikeln och över 450 nya tester i året med prenumeration på Ljud & Bild.
är du redan prenumerant? Logga inn.
Provaprenumeration
0:-
Fri tillgång till ljudochbild.se
Bronsprenumeration
349:-/halvår
1/2 år (6 nr) Digitalutgåva varje månad Fri tillgång till ljudochbild.se
Silverprenumeration
580:-/år
1 år (11 nr) Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Guldprenumeration
999:-/år
1 år (11 nr) Ny digital film varje månad Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Prenumerationen kommer automatiskt att förnyas till vanligt pris: Månad 39:-

Med prenumeration på Ljud och Bild får du:

Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva (iPad/Android) varje månad Rejäl rabattt Välj själv hur länge du vill prenumerera - och med eller utan film Fin välkomstpremie
Bästa pris på t-JAYS Four
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-