annonse
annonse

AKG K 267 Tiësto

Tiësto

Testets största och dyraste hörlurar är också de som passar bäst till varierad musik. De har till och med en unik funktion som påverkar ljudet.

Felfri ljudkvalitet och gedigen konstruktion, med praktisk basjustering och prydlig komfort.
Stora kåpor som väger mycket gör att K 267 är mindre bärbara än andra testdeltagare.

Stora kåpor i aluminium och mycket hög kvalitet på alla områden gör att de dyra AKG-lurarna osar av lyx. Det ingår två kablar: en kort spiralkabel och en lång rak, men ingen av dem har fjärrkontroll eller mikrofon. Däremot kan du ställa in basnivån i tre steg: Stage, Club och Studio. På så sätt kan du välja själv vad du gillar till olika musikstilar. Det är också värt att nämna att det finns en enklare modell utan dessa funktioner, K 167 Tiësto, som kostar en dryg tusenlapp mindre.

Med baskontrollen i Studio-läget låter AKG-lurarna förträffligt. Ljudbilden är välbalanserad, öppen och fokuserad. Basen är kontrollerad och väldefinierad och det är en ren fröjd att lyssna på musik. Inte bara rap, rock eller hip-hop – eller typisk DJ-musik, för den delen. Utan även klassiskt, jazz och opera! Är du inte nöjd med basnivån kan du använda equalisern i mobilen eller vrida upp basen i öronkåporna. Tack vare förträffligt ljud och bra komfort är detta rätt val bland de dyrare kändislurarna.

Tiësto
Holländsk DJ som egentligen heter Tijs Michiel Verwest. Har gjort flera skivor och spelade under OS-invigningen i Aten 2008. Nominerad till Grammy Award 2008.

Stora kåpor i aluminium och mycket hög kvalitet på alla områden gör att de dyra AKG-lurarna osar av lyx. Det ingår två kablar: en kort spiralkabel och en lång rak, men ingen av dem har fjärrkontroll eller mikrofon. Däremot kan du ställa in basnivån i tre steg: Stage, Club och Studio. På så sätt kan du välja själv vad du gillar till olika musikstilar. Det är också värt att nämna att det finns en enklare modell utan dessa funktioner, K 167 Tiësto, som kostar en dryg tusenlapp mindre. Med baskontrollen i Studio-läget låter AKG-lurarna förträffligt. Ljudbilden är välbalanserad, öppen och fokuserad. Basen är kontrollerad och väldefinierad och det är en ren fröjd att lyssna på musik. Inte bara rap, rock eller hip-hop – eller typisk DJ-musik, för den delen. Utan även klassiskt, jazz och opera! Är du inte nöjd med basnivån kan du använda equalisern i mobilen eller vrida upp basen i öronkåporna. Tack vare förträffligt ljud och bra komfort är detta rätt val bland de dyrare kändislurarna. Tiësto Holländsk DJ som egentligen heter Tijs Michiel Verwest. Har gjort flera skivor och spelade under OS-invigningen i Aten 2008. Nominerad till Grammy Award 2008.
Läs hela artikeln och över 450 nya tester i året med prenumeration på Ljud & Bild.
är du redan prenumerant? Logga inn.
Provaprenumeration
0:-
Fri tillgång till ljudochbild.se
Bronsprenumeration
349:-/halvår
1/2 år (6 nr) Digitalutgåva varje månad Fri tillgång till ljudochbild.se
Silverprenumeration
580:-/år
1 år (11 nr) Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Guldprenumeration
999:-/år
1 år (11 nr) Ny digital film varje månad Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Prenumerationen kommer automatiskt att förnyas till vanligt pris: Månad 39:-

Med prenumeration på Ljud och Bild får du:

Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva (iPad/Android) varje månad Rejäl rabattt Välj själv hur länge du vill prenumerera - och med eller utan film Fin välkomstpremie
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
  • Sluten hörlur
  • 32 ohm, 112 dB
  • 290 gram
  • Pris: 3 500 kr
  • se.akg.com
Pris: 3500,-

Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-