annons
annons

Denon AH-N600

Denon AH-N600

Fyllig klang. Tung bas. Effektiv brusreducering.
Högt pris.

På sladden till Denons små öronsnäckor AH-NC600 sitter en liten förstärkare med brusreducering. Den fångar upp ljudet från snäckornas mikrofoner och fasvänder och korrigerar ljudsignalen för att dämpa alla oljud utifrån. Och det fungerar. Sätter man på brusreduceringen försvinner nästan alla ljud som inte redan dämpats av att man har propparna i hörselgången. De är synnerligen effektiva – och ljudet är inte dumt heller.
 
Ljudförbättrare
Men Denon har inte kunnat sansa sig. Utöver den aktiva brusreduceringen har de lagt in något de kallar för Compressed Audio Restorer. Tanken är att MP3-filer som är komprimerade ska låta mindre konstlade när Restorer-funktionens knapp är intryckt. Allt är naturligtvis rent struntprat, för det enda som händer är att en equaliser-krets korrigerar ljudet en smula, och någon extra förbättring av okomprimerade ljudfiler är det inte.
Men utan Restorer-funktionen är ljudet mer än gott nog, ljudkvaliteten är faktiskt mycket hög. Ljudbilden är fyllig och behaglig, med en klassiskt varm Denon-bas, men också med ett öppet och tydligt mellanregister. Lyssningströtthet är inget problem med de här snäckorna, det enda är att man kan bli lite öm i hörselgångarna efter ett par timmar. Batteriet driver den aktiva brusreduceringen i upp till 40 timmar, och när batteriet är dött kan man fortsätta lyssna utan reducering.

Bästa pris på Denon AH-N600
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
Denon AH-N600 Aktiv brusreducering Känslighet: 112 dB Impedans: 70 ohm Pris: 1 898 kr
Pris: 1898:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-