annons
annons

Audio Technica ATH-M20

Studiokamraten

De här kanske inte är så våldsamt praktiska, men gedigen kvalitet och bra ljud gör att de passar fint till det mesta.

Fyllig ljudbild. Generös bas.
Färgad klang. Låg känslighet.

Kvaliteten har naturligtvis en del med vikten att göra. De här lurarna lossnar inte i första taget. De stora, slutna kåporna – som inte kan fällas ihop – sitter väl runt öronen och läcker inte mycket ljud. Det innebär att brusdämpningen är bra. Dessvärre är de inte idealiska till iPoden, känsligheten är för låg för det. Då är det bättre att plugga in den medföljande 6,3-mm-adaptern i mixerbordet eller förstärkaren.
ATH-M20 passar utmärkt till hemmastudion och stereon. Även om klangen är av det varma och fylliga slaget så är musiken väldefinierad. I basregistret också, även om det inte är lika exakt som hos Shure SHR240. Så länge man inte är beroende av att kammarmusik och krävande instrument avslöjar sina finaste klangnyanser kan M20 nästan betraktas som en allroundhörlur. Med en gnutta skarpare fokus och transparens hade betyget blivit ännu bättre. 

Bästa pris på Audio Technica ATH-M20
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
Audio Technica ATH-M20 Känslighet: 98 dB Impedans: 40 ohm Vikt: 230 g Typ: Sluten Pris: 650 kr
Pris: 650:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-