annons
annons

Thinksound TS02 + mic

Miljö- och öronvänliga

Snygga lurar med bra ljud till överkomligt pris och som ger ett gott samvete.

Trevligt trä Skön bas Miljövänlig förpackning
Bärpåsen

Det här är nog första gången vi sett miljön som argument i marknadsföringen av hörlurar. Hela förpackningen är återvunnen, lurarna är i trä och till och med bärpåsen är av bomull. Lurarna kan fås i ljust körsbärsträ eller mörkt trä, även om huvuddelen av dem faktiskt är i metall. De är riktigt lätta men känns ändå solida och dragavlastningarna borde göra att de håller bra också. Dessutom är de svettåliga så att man kan träna med dem.

Påsen man ska förvara dem i är vi ärligt talat inte så förtjusta i utan där får man nog skaffa något bättre själv. I kartongen ligger också en påse med ytterligare tre par öronkuddar av silikon i olika storlekar. Är man inte nöjd med det så är lurarna kompatibla med skumkuddarna i Comply T200-serien så man kan köpa till andra. Tack vare att lurarna är så lätta ramlar de inte ur i första taget och vi hade inga problem att få dem att sitta skönt. Det ger dessutom en bra försegling för bättre bas.

Man ska inte bli lurad av miljösnacket, killarna bakom Thinksound har en gedigen bakgrund i ljudindustrin. Och det märks verkligen på ljudet. Det är bra kontroll och basen är djup med bra tryck i. Beroende på vilken genre man gillar så är det antingen en fördel eller nackdel. Men de saknar absolut inte raffinemang bara för det. Ljudet är ändå balanserat med en utmärkt klarhet. Vi gillade faktiskt det mesta som Thinksound åstadkom trots att vi torterade dem med all möjlig slags musik.

Slutsats
Hörlurar som är miljövänliga kan väl ändå inte låta bra? Jodå, TS02 har faktiskt ett väldigt tilltalande ljud så länge man inte har något emot bastung musik. Men de spelar väldigt tilltalande och kontrollerat över hela registret. De är dessutom snygga på ett sätt som drar ögonen till sig och tack vare att de är så lätta så sitter de på plats i örat. Som en bonus tål de svett så de klarar att hänga med till gymmet. Till det här priset kan det inte bli annat än en köprekommendation.

Bästa pris på Thinksound TS02 + mic
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
  • Frekvensomfång: 20 Hz-20 kHz
  • Känslighet: 99dB @ 1KHz 1mW
  • Impedans: 16 ohm
  • Kabel: 1,2 m
  • Kompatibilitet: Standard 3,5 mm
Pris: 900:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-