annons
annons

Beats Powerbeats2 Wireless

Bekväma men bastunga

Beats-lurarna är skönare än någonsin och lär inte göra fansen besvikna.

Snygga och påkostade lurar som sitter skönt. Många bra tillbehör medföljer. Bra tålighet mot svett och regn.
Väldigt dominerande bas som dränker ut musiken. Väl högt pris jämfört med konkurrenterna. Alla gillar inte båge bakom örat.

Jämfört med Powerbeats med sladd har Beats verkligen ansträngt sig för att rätta till skavankerna. Byggkvaliteten är betydligt bättre och de känns nu lika stabila som de ser snygga ut. De finns i svart, vitt, rött och blått. Även fjärrkontrollen har en betydligt bättre känsla. Man får med ett påkostat och praktiskt fodral för att skydda lurarna i träningsväskan. Det följer dessutom med fyra olika kuddar i olika storlekar och former för att få till passformen i örat.

Det har även blivit betydligt lättare att sätta på sig lurarna tack vare en betydligt mjukare båge bakom örat. När man fått på sig dem så gör det också att de sitter skönare, men de hålls på plats väl så bra. Oavsett vilken kudde man väljer så släpper de in olika mycket omgivningsljud vilket kan vara bra om man är ute och springer. Det påverkar också basåtergivningen som varierar från påtaglig till öronbedövande. Med riktigt tättslutande proppar blir det faktiskt alldeles för mycket för de flesta.

Slutsats
Den trådlösa versionen av Beats träningslurar är faktiskt ännu bättre än den trådade versionen. Kvalitetskänslan är bättre och fjärrkontrollen trevligare att använda. Den mjuka bågen gör att de är lättare att ta på sig och skönare att använda, men de sitter ändå fast lika bra. Man får även med ett bra skyddande fodral och fyra olika öronkuddar. Det enda problemet är att om man använder tättslutande kuddar så blir basen så dominerande att den dränker musiken. Endast för basgalningar.

Bästa pris på Beats Powerbeats2 Wireless
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
  • Bluetooth: 2,1+EDR
  • Batteritid: 6 timmar
  • Passningstid: Ingen uppgift
  • Vikt: 24 gram
  • Vattentålig: IPX4
Pris: 1800:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-