annons
annons

Logitech Rechargeable Speaker S315i

Smart och elegant

Mer praktisk resehögtalare än denna får man leta efter, men ljudet når inte samma klass.

Laddbar Praktisk
Platt ljud

Logitech har verkligen lyckats med designen. Inte nog med att högtalaren är snygg, den känns lika välbyggd och elegant som den ser ut. Hemmavid körs den med strömsladd och då laddar man även iPoden. Praktiskt nog laddar man även det inbyggda batteriet som sedan ger ström i upp till 20 timmar, eller 10 timmar i normalläget. Detta plus det praktiska formatet gör att man gärna stoppar S315i i resväskan trots att den är större än många av de andra högtalarna.

Användning
I hopfällt skick är Logitechs högtalare en flat apparat med ett praktiskt bärhandtag. Väl framme är det bara att trycka till i mitten så fälls ett stadigt stöd ut och iPod-kontakten blottas. Adaptrar för olika modeller medföljer. På baksidan sitter volymknappar samt omkopplaren mellan av, på och strömsparläge. Placeringen låter dum men tack vare tydlig märkning är allt lätt att hitta.

Ljudkvaliteten
Med tanke på storleken så borde man kunna få ut hyggligt ljud ur S315i men så är inte fallet. Det låter som att de är byggda utifrån en specifikation men att man inte lagt någon möda på lyssna in sig på slutresultatet. Alltså återger de visserligen frekvenserna de ska, men det låter bara platt. Korrekt och högt men tråkigt helt enkelt. Slår man över till batterisparläget så blir det riktigt illa. Då försvinner den veka basen helt och det låter som att spela ur en plåtburk.

Bästa pris på Logitech Rechargeable Speaker S315i
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.

Anslutning: iPod/3,5 mm
Batteri: 20 h
Pris: 1200 kr

Pris: 1200:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-