annons
annons

Paradigm MilleniaOne CT

Gnistrande rent

De kanadensiska högtalarna är inte trådlösa, men det gör ingenting när de låter så här fantastiskt.

Upplöst och levande ljudbild Potent subbas Hög byggkvalitet
Ingen direktströmning

Högtalarsystemet från Paradigm låter så sammanhängande och engagerande att det enkelt kan ersätta ett par stora golvhögtalare. Det är tyvärr inte trådlöst utan måste kopplas till en ljudkälla – antingen analogt eller digitalt – via en liten kontrollbox som sitter mellan ljudkällan och den platta subbasen. Baslådan kan läggas under soffan eller ställas på högkant bakom en fåtölj om man vill. Högtalarna ställer man i en hylla eller hänger på väggen. Allt som behövs ingår utom skruvar.

Fjärrkontrollen är det enda dåliga med Paradigms anläggning, i övrigt ser den ut som en miljon dollar. Och låter så också.

De små högtalarna ger en bra insikt i musikens detalj-rikedom. Ett vackert balanserat mellanregister i kombination med bra fokus och en tydlig diskant gör att Paradigm-högtalarna är några av testets mest intressanta. Den platta subbasen hänger med utmärkt i ljudbilden och spelar med större kraft och övertygelse än de flesta. Sammanhållningen mellan högtalarna är snudd på perfekt, så för musikintresserade är detta testets bästa högtalarsystem.

Bästa pris på Paradigm MilleniaOne CT
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
  • Tvåvägs högtalare
  • 2 x 50 watt
  • 100-watts subbas
  • 36x8-cm bas
  • Pris: 13 000 kr
Pris: 13000:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-