annons
annons

Revo Supersignal

Läcker digitalradio

Stilren design går hand i hand med välbalanserat ljud i en av testets bästa radioapparater.

Kristallklart ljud och lekande lätt skötsel, inpackat i ett snyggt träkabinett med stor skärm, stor fjärrkontroll och strömning via Bluetooth.
Spelar inte tillräckligt högt.

Skottarna hos Revo har känsla för design och lillebror till den prisbelönta Superconnect – som också har internetradio och wifi – drar inte skam över familjen. Kvaliteten är oklanderlig och skötseln överskådlig och enkel med testets skarpaste skärm. Fjärrkontrollen har så stora knappar att alla kan använda radion. Med Bluetooth är det enkelt att strömma musik från mobilen. Revo-radion finns även med svart front, med samma fina kabinett av äkta trä.

Supersignal har ett större högtalarelement än de flesta andra i testet. Tack vare en diameter på 89 mm blir ljudet fylligt och potent. Ljudet är kanske det klaraste i hela prisklassen – framför allt med Bluetooth-strömning, där mellanregistret är osedvanligt välfokuserat och tydligt. Samtidigt är basen förvånansvärt stram och potent, medan diskanten upplevs som mer närvarande än hos många andra. Enda minus i kanten för ljudet är att radion – inte oväntat – inte orkar spela särskilt högt.

Om man behöver en bordsradio och inte bryr sig om nätverk eller internetradio är Revo Supersignal ett yppigt alternativ.

Skottarna hos Revo har känsla för design och lillebror till den prisbelönta Superconnect – som också har internetradio och wifi – drar inte skam över familjen. Kvaliteten är oklanderlig och skötseln överskådlig och enkel med testets skarpaste skärm. Fjärrkontrollen har så stora knappar att alla kan använda radion. Med Bluetooth är det enkelt att strömma musik från mobilen. Revo-radion finns även med svart front, med samma fina kabinett av äkta trä. Supersignal har ett större högtalarelement än de flesta andra i testet. Tack vare en diameter på 89 mm blir ljudet fylligt och potent. Ljudet är kanske det klaraste i hela prisklassen – framför allt med Bluetooth-strömning, där mellanregistret är osedvanligt välfokuserat och tydligt. Samtidigt är basen förvånansvärt stram och potent, medan diskanten upplevs som mer närvarande än hos många andra. Enda minus i kanten för ljudet är att radion – inte oväntat – inte orkar spela särskilt högt. Om man behöver en bordsradio och inte bryr sig om nätverk eller internetradio är Revo Supersignal ett yppigt alternativ.
Läs hela artikeln och över 450 nya tester i året med prenumeration på Ljud & Bild.
är du redan prenumerant? Logga inn.
Provaprenumeration
0:-
Fri tillgång till ljudochbild.se
Bronsprenumeration
349:-/halvår
1/2 år (6 nr) Digitalutgåva varje månad Fri tillgång till ljudochbild.se
Silverprenumeration
580:-/år
1 år (11 nr) Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Guldprenumeration
999:-/år
1 år (11 nr) Ny digital film varje månad Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Prenumerationen kommer automatiskt att förnyas till vanligt pris: Månad 49:-

Med prenumeration på Ljud och Bild får du:

Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva (iPad/Android) varje månad Rejäl rabattt Välj själv hur länge du vill prenumerera - och med eller utan film Fin välkomstpremie
Bästa pris på Revo Supersignal
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
  • FM/DAB/DAB+
  • Bluetooth
  • Analog linjeingång
  • Hörlursuttag
  • Fjärkontroll
  • Pris: 2 400 kr
  • sahaga.com
Pris: 2400:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-