annons
annons

Roberts Revival RD60

Retroradio

Med vinyl och förgyllda detaljer ser Roberts radio ut som om den kommer från en svunnen tid.

Fylligt ljud. Hög byggkvalitet. Batteridrift.
Aning instängd klang.

Det gör den inte. Brittiska Robert har specialiserat sig på retrolooken från 60-talet, fast med modern teknik på insidan. Bortsett från displayen ser RD60 ut som radioapparater brukade göra för snart 50 år sedan. Hörlursuttaget ger stereoljud och så finns det en ljudingång för iPoden. Radion finns i många olika färger och kan gå på batteri. Skötseln är enkel och lättbegriplig.

Musik klingar varmt och fylligt. Behagligt, skulle man kunna säga. Inte så att det finns mer eller bättre bas än i de bästa testdeltagarna, men klangkaraktären gör att musiken blir lite extra färggrann att lyssna på. På ett positivt sätt. Det saknas bas och diskant, men mellanregistret är både tydligt definierat och inte fullt lika grovt som hos många andra. Roberts Revival är ett välkommet alternativ i radiodjungeln.

Det gör den inte. Brittiska Robert har specialiserat sig på retrolooken från 60-talet, fast med modern teknik på insidan. Bortsett från displayen ser RD60 ut som radioapparater brukade göra för snart 50 år sedan. Hörlursuttaget ger stereoljud och så finns det en ljudingång för iPoden. Radion finns i många olika färger och kan gå på batteri. Skötseln är enkel och lättbegriplig. Musik klingar varmt och fylligt. Behagligt, skulle man kunna säga. Inte så att det finns mer eller bättre bas än i de bästa testdeltagarna, men klangkaraktären gör att musiken blir lite extra färggrann att lyssna på. På ett positivt sätt. Det saknas bas och diskant, men mellanregistret är både tydligt definierat och inte fullt lika grovt som hos många andra. Roberts Revival är ett välkommet alternativ i radiodjungeln.
Läs hela artikeln och över 450 nya tester i året med prenumeration på Ljud & Bild.
är du redan prenumerant? Logga inn.
Provaprenumeration
0:-
Fri tillgång till ljudochbild.se
Bronsprenumeration
349:-/halvår
1/2 år (6 nr) Digitalutgåva varje månad Fri tillgång till ljudochbild.se
Silverprenumeration
580:-/år
1 år (11 nr) Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Guldprenumeration
999:-/år
1 år (11 nr) Ny digital film varje månad Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Prenumerationen kommer automatiskt att förnyas till vanligt pris: Månad 39:-

Med prenumeration på Ljud och Bild får du:

Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva (iPad/Android) varje månad Rejäl rabattt Välj själv hur länge du vill prenumerera - och med eller utan film Fin välkomstpremie
Bästa pris på Roberts Revival RD60
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
  • FM, DAB
  • Hörlursuttag
  • Linjeingång
  • Batteridrift
Pris: 3000:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-