annons
annons

Western Digital TV Live

Billig och enkel

För den som inte har så stora behov och vill ha en billig spelare som klarar det viktigaste är TV Live ett bra val.

Billig Lättanvänd Många anslutningar
Spelar inte allt Svampig fjärr

Denna kompakta låda gömmer man lätt i hyllan vilket kan vara en fördel då den inte direkt är vacker. På baksidan finns HDMI och optisk utgång men på grund av platsbrist är komponent- och kompositutgångarna inte standardkontakter. På sidan och baksidan finns USB-kontakter. Fjärrkontrollen är väl liten och har svampiga knappar men gör för all del jobbet. Menyerna är däremot logiska och begripliga.
I USA är TV Live en höjdare med sina nättjänster men de bästa funkar tyvärr bara där. Här i Europa får vi nöja oss med YouTube, Flickr och en begränsad internetradio. Mediespelaren funkar bra och kroknade inte ens när vi körde de mest krävande testfilmerna. Vi stötte för en gångs skull på mediefiler den inte kunde spela men lyckligtvis var det mer exotiska format. Värre är att den inte klarar kapitel för DVD.

Slutsats
Tyvärr är tillgången på tjänster i Europa begränsad så TV Live kommer inte till sin rätt här. Som mediespelare är den inte heller perfekt då den inte klarar vissa ovanligare medieformat. Men vill man komma billigt undan och bara spelar standardformat så funkar den bra. Utmärkta prestanda, begripliga menyer och många anslutningsmöjligheter gör att den mycket väl kan passa för förstagångsköparen.

Denna kompakta låda gömmer man lätt i hyllan vilket kan vara en fördel då den inte direkt är vacker. På baksidan finns HDMI och optisk utgång men på grund av platsbrist är komponent- och kompositutgångarna inte standardkontakter. På sidan och baksidan finns USB-kontakter. Fjärrkontrollen är väl liten och har svampiga knappar men gör för all del jobbet. Menyerna är däremot logiska och begripliga. I USA är TV Live en höjdare med sina nättjänster men de bästa funkar tyvärr bara där. Här i Europa får vi nöja oss med YouTube, Flickr och en begränsad internetradio. Mediespelaren funkar bra och kroknade inte ens när vi körde de mest krävande testfilmerna. Vi stötte för en gångs skull på mediefiler den inte kunde spela men lyckligtvis var det mer exotiska format. Värre är att den inte klarar kapitel för DVD. Slutsats Tyvärr är tillgången på tjänster i Europa begränsad så TV Live kommer inte till sin rätt här. Som mediespelare är den inte heller perfekt då den inte klarar vissa ovanligare medieformat. Men vill man komma billigt undan och bara spelar standardformat så funkar den bra. Utmärkta prestanda, begripliga menyer och många anslutningsmöjligheter gör att den mycket väl kan passa för förstagångsköparen.
Läs hela artikeln och över 450 nya tester i året med prenumeration på Ljud & Bild.
är du redan prenumerant? Logga inn.
Provaprenumeration
0:-
Fri tillgång till ljudochbild.se
Bronsprenumeration
349:-/halvår
1/2 år (6 nr) Digitalutgåva varje månad Fri tillgång till ljudochbild.se
Silverprenumeration
580:-/år
1 år (11 nr) Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Guldprenumeration
999:-/år
1 år (11 nr) Ny digital film varje månad Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Prenumerationen kommer automatiskt att förnyas till vanligt pris: Månad 49:-

Med prenumeration på Ljud och Bild får du:

Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva (iPad/Android) varje månad Rejäl rabattt Välj själv hur länge du vill prenumerera - och med eller utan film Fin välkomstpremie
Bästa pris på Western Digital TV Live
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.

<b>Anslutningar:</b> HDMI, optisk, komponent, komposit
<b>Nätverk:</b> LAN, WLAN (tillbehör)
<b>Lagring:</b> USB
<b>Videoformat:</b> 11 st (AVI, MKV, MOV, MP4, MPEG, VOB, WMV…)
<b>Ljudformat:</b> 12 st (AAC, FLAC, MP3, OGG, WAV…)
<b>Bildformat:</b> BMP, GIF, JPEG, PNG, TIFF

Pris: 1300:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-