annons
annons

Popcorn Hour A-200

Nördarnas favorit

Popcorn Hour är gammal i gården och lockar med fler funktioner än någon tack vare användarnas uppfinningsförmåga.

Utmärkt formatstöd Massor av internetinnehåll Bra nätverksfunktioner
Långsamma menyer Börjar kännas gammal

När mediespelarna kom kastade sig entusiasterna över Popcorn Hour. De första modellerna var inte mycket att hänga i julgranen men tillverkaren tog smart nog vara på nördarnas kunnande och intresse. Alltså går det utmärkt att skriva egen mjukvara för apparaten vilket gjort att stödet för konstiga filformat, nätverkstjänsterna och tillgången på udda innehåll från internet bara exploderat. Det finns till och med en butik för applikationer där man kan ladda ner spel om man känner för det.
Men nu känns det som att tillverkaren tappat sugen. A-200 är visserligen ett tekniskt steg upp från A-110 men den känns samtidigt plastigare, billigare och bullrigare. Man verkar ha nöjt sig med att lägga till finesser istället för att ta ett nytt grepp och skapa en helt ny apparat. Man borde ha jobbat om menysystemet, fixat gamla brister som det klagats på i åratal och gjort apparaten snabbare och enklare att använda.

Slutsats
Spelaren må ha fler kluriga nätverksfunktioner och finurliga internetkällor än någon annan men för de flesta av oss är det medieuppspelningen som spelar roll. Lyckligtvis spelar den allting vi kastar på den utan problem och med bra prestanda. Det är dock mer än man kan säga om menyerna som känns irriterande långsamma och inte alltid logiska. A-200 är visserligen bättre än föregångaren men börjar ändå kännas föråldrad.

När mediespelarna kom kastade sig entusiasterna över Popcorn Hour. De första modellerna var inte mycket att hänga i julgranen men tillverkaren tog smart nog vara på nördarnas kunnande och intresse. Alltså går det utmärkt att skriva egen mjukvara för apparaten vilket gjort att stödet för konstiga filformat, nätverkstjänsterna och tillgången på udda innehåll från internet bara exploderat. Det finns till och med en butik för applikationer där man kan ladda ner spel om man känner för det. Men nu känns det som att tillverkaren tappat sugen. A-200 är visserligen ett tekniskt steg upp från A-110 men den känns samtidigt plastigare, billigare och bullrigare. Man verkar ha nöjt sig med att lägga till finesser istället för att ta ett nytt grepp och skapa en helt ny apparat. Man borde ha jobbat om menysystemet, fixat gamla brister som det klagats på i åratal och gjort apparaten snabbare och enklare att använda. Slutsats Spelaren må ha fler kluriga nätverksfunktioner och finurliga internetkällor än någon annan men för de flesta av oss är det medieuppspelningen som spelar roll. Lyckligtvis spelar den allting vi kastar på den utan problem och med bra prestanda. Det är dock mer än man kan säga om menyerna som känns irriterande långsamma och inte alltid logiska. A-200 är visserligen bättre än föregångaren men börjar ändå kännas föråldrad.
Läs hela artikeln och över 450 nya tester i året med prenumeration på Ljud & Bild.
är du redan prenumerant? Logga inn.
Provaprenumeration
0:-
Fri tillgång till ljudochbild.se
Bronsprenumeration
349:-/halvår
1/2 år (6 nr) Digitalutgåva varje månad Fri tillgång till ljudochbild.se
Silverprenumeration
580:-/år
1 år (11 nr) Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Guldprenumeration
999:-/år
1 år (11 nr) Ny digital film varje månad Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Prenumerationen kommer automatiskt att förnyas till vanligt pris: Månad 49:-

Med prenumeration på Ljud och Bild får du:

Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva (iPad/Android) varje månad Rejäl rabattt Välj själv hur länge du vill prenumerera - och med eller utan film Fin välkomstpremie
Bästa pris på Popcorn Hour A-200
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.

<b>Anslutningar:</b> HDMI, optisk, koaxial, komponent, komposit
<b>Nätverk:</b> LAN, WLAN (tillbehör)
<b>Lagring:</b> Intern SATA, USB
<b>Videoformat:</b> 20 st (AVI, ISO, MKV, MOV, MP4, MPEG, VOB, WMV…)
<b>Ljudformat:</b> 10 st (AAC, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA…)
<b>Bildformat:</b> BMP, GIF, JPEG, PNG

Pris: 2200:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-