annons
annons
annons

Test av Radionette Duett

Augusti 2017
Radionette Duett

Komplett anläggning

Radionette har den mest kompletta radion och visar varför de fortfarande lyckas bra i tester.

Ljud & Bild tycker

  • Mycket bra ljud, spelar högt och rent och är välutrustad.

  • Kan låta lite tunt, knapparna är för mjuka att trycka på.

Augusti 2017
Radionette Duett
annons

Stereoradion från Radionette är inte bara testets största, den är också en av de mer avancerade med internetradio, FM, DAB+, Bluetooth och ljudingång. Det ingår en fjärrkontroll som styr nästan allt på radion, som för övrigt är lättskött, men knapparna på radion är alldeles för mjuka och måste tryckas in hårt för att det ska hända något. Annars finns det inte mycket att klaga på. Den har optisk ljudingång också, så att man kan koppla in TV-ljudet och använda Duett som högtalare. Radionettes radioapparater gör ofta bra ifrån sig i tester och den här är inget undantag.

Ljudkvalitet brukar vara Radionettes stora styrka. I Duett sitter två högtalare som ser till att det finns ett fylligt stereoljud, och framför allt ett klart ljud. Det finns många radioapparater där ute som låter luddigt, men Duett tillhör de bäst fokuserade, framför allt när det gäller röster. Den är inte usel med musik heller. Lite fylligare bas hade verkligen gjort susen, och mellanregistret kan vara lite tunt i sångröster, men ljudet är fängslande rytmiskt och detaljer framträder väldigt bra i den stora ljudbilden. En radio för musikälskare.

Fakta

Bluetooth
FM/DAB+
Internetradio
Optisk ljudingång
30 förval
Färgskärm
Fjärrkontroll
Webb: elgiganten.se

Tillverkare:
Radionette
Pris:
3.200,-
Importör:
Elgiganten
annons
annons
annons
annons
Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut material från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål, under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Materialet får inte användas för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. .