annonse
annonse

Jabra Revo Wireless

Välljud i technicolor

Jabras variant av trådlös hörlur är läcker in i minsta detalj.

Ljud & Bild tycker

Läcker design NCF för bluetooth-parning Bra bas Bra app
Inte så avslöjande Överstyr på hög volym

Huvudbygeln verkar solid och öronkuddarna är snygga och mjuka. I stället för gammaldags knappar sköts allt med touchknappar på de mattsvarta, eleganta öronkåporna. Jabra Revo Wireless sitter bekvämt på huvudet, fast inte lika bekvämt som de större over-ear-modellerna.

Ljudet är rent sagt imponerande, tack vare Jabras styr-app som ger tillgång till Dolby Digital Plus, Mobile Surround och   equalizer.

Med tillräckligt mycket digital magi är allt möjligt. De här lurarna går långt ner i basen och med bra tryck hela vägen. Stänger man av Dolby-bearbetningen försvinner lite av tyngden och auktoriteten, men det finns ändå en stabil grund. I mellanregistret blir Jabra-lurarna däremot överträffade av Harman Kardon och Beats by Dr Dre.

Mobile Surround-processningen skapar en konstlad 3D-rumskänsla, men på bekostnad av klarheten. Ska du spela högt är det dessutom nödvändigt att stänga av Dolby-processningen, annars förvrängs ljudet.

Huvudbygeln verkar solid och öronkuddarna är snygga och mjuka. I stället för gammaldags knappar sköts allt med touchknappar på de mattsvarta, eleganta öronkåporna. Jabra Revo Wireless sitter bekvämt på huvudet, fast inte lika bekvämt som de större over-ear-modellerna. Ljudet är rent sagt imponerande, tack vare Jabras styr-app som ger tillgång till Dolby Digital Plus, Mobile Surround och   equalizer. Med tillräckligt mycket digital magi är allt möjligt. De här lurarna går långt ner i basen och med bra tryck hela vägen. Stänger man av Dolby-bearbetningen försvinner lite av tyngden och auktoriteten, men det finns ändå en stabil grund. I mellanregistret blir Jabra-lurarna däremot överträffade av Harman Kardon och Beats by Dr Dre. Mobile Surround-processningen skapar en konstlad 3D-rumskänsla, men på bekostnad av klarheten. Ska du spela högt är det dessutom nödvändigt att stänga av Dolby-processningen, annars förvrängs ljudet.
Läs hela artikeln och över 450 nya tester i året med prenumeration på Ljud & Bild.
är du redan prenumerant? Logga inn.
Provaprenumeration
0:-
Fri tillgång till ljudochbild.se
Bronsprenumeration
349:-/halvår
1/2 år (6 nr) Digitalutgåva varje månad Fri tillgång till ljudochbild.se
Silverprenumeration
580:-/år
1 år (11 nr) Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Guldprenumeration
999:-/år
1 år (11 nr) Ny digital film varje månad Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Prenumerationen kommer automatiskt att förnyas till vanligt pris: Månad 39:-

Med prenumeration på Ljud och Bild får du:

Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva (iPad/Android) varje månad Rejäl rabattt Välj själv hur länge du vill prenumerera - och med eller utan film Fin välkomstpremie
  • On-ear-hörlurar
  • Bluetooth 3.0, Dolby Digital Plus (med app)
  • Batteritid: 12 timmar
  • Ljudkabel ingår
  • App: iOS, Android
  • Vikt: 225 gram
  • Pris: 2 200 kr
Pris: 2200,-

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-