annonse
annonse

Harman Kardon BT

För ljudälskare utan reslust

De är STORA och ger en känsla av gedigen hemma-hifi med en doft av highend.

Exklusiv design Bäst ljud Bekväma Utbytbar huvudbygel
För klumpiga för att vara bärbar

Inte så konstigt, Harman Kardon är en del av världens största tillverkare av hifi-utrustning, Harman International, som kan skryta med 19 bolag inom professionellt ljud och hemelektronik.

Öronkuddarna är gjorda av mjukt skinn och den utbytbara bygeln av metall. Allt är så välgjort att hörlurarna paradoxalt nog känns ”för fina” för att vräkas ner i en väska och tas med ut i den hårda verkligheten.

Komforten är på topp och ljudet är testets mest naturliga. Inget tonregister är bortglömt – eller markeras extra mycket. Om du vill jobba som DJ (eller bara vill se ut som en när du glider fram på skateboard) är detta inte lurarna för dig. Du blir inte konstant dränkt av en ryggradsknäckande överdriven bas. Men när det finns äkta djupbas i inspelningen så kommer den med. ”Limit To Your Love” med James Blake återges med all omskakande tyngd som behövs och man hör tydligt ackordväxlingarna, även om de ligger ända nere vid gränsen av det hörbara registret.

Inte så konstigt, Harman Kardon är en del av världens största tillverkare av hifi-utrustning, Harman International, som kan skryta med 19 bolag inom professionellt ljud och hemelektronik. Öronkuddarna är gjorda av mjukt skinn och den utbytbara bygeln av metall. Allt är så välgjort att hörlurarna paradoxalt nog känns ”för fina” för att vräkas ner i en väska och tas med ut i den hårda verkligheten. Komforten är på topp och ljudet är testets mest naturliga. Inget tonregister är bortglömt – eller markeras extra mycket. Om du vill jobba som DJ (eller bara vill se ut som en när du glider fram på skateboard) är detta inte lurarna för dig. Du blir inte konstant dränkt av en ryggradsknäckande överdriven bas. Men när det finns äkta djupbas i inspelningen så kommer den med. ”Limit To Your Love” med James Blake återges med all omskakande tyngd som behövs och man hör tydligt ackordväxlingarna, även om de ligger ända nere vid gränsen av det hörbara registret.
Läs hela artikeln och över 450 nya tester i året med prenumeration på Ljud & Bild.
är du redan prenumerant? Logga inn.
Provaprenumeration
0:-
Fri tillgång till ljudochbild.se
Bronsprenumeration
349:-/halvår
1/2 år (6 nr) Digitalutgåva varje månad Fri tillgång till ljudochbild.se
Silverprenumeration
580:-/år
1 år (11 nr) Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Guldprenumeration
999:-/år
1 år (11 nr) Ny digital film varje månad Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Prenumerationen kommer automatiskt att förnyas till vanligt pris: Månad 39:-

Med prenumeration på Ljud och Bild får du:

Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva (iPad/Android) varje månad Rejäl rabattt Välj själv hur länge du vill prenumerera - och med eller utan film Fin välkomstpremie
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
  • Over-ear-hörlurar
  • Bluetooth 2.1, AAC och apt-X-kodning
  • Batteritid: 40 timmar
  • Ljudkabel ingår
  • App: Nej
  • Vikt: 277 gram
  • Pris: 2 500 kr
Pris: 2500,-

Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-