annonse
annonse

Beats by Dr. Dre Wireless

Inte bara för diskjockeys

Doktorns välljudande recept övertygar med elegant design och charmigt ljud.

Läcker design Fint mellanregister Charmigt ljud Bekväma
Inte lika neutrala som Harman Kardon

Oavsett om man betraktar Dr. Dres signatur som en kvalitetsstämpel eller som en halvgammal musikers försök att tjäna en extra hacka på sitt namn, måste man erkänna att utförandet känns övertygande. Lurarna finns i flera färger men de testade var snövita från plasthuvudbygeln ända ut till de tjocka, mjuka skinnkuddarna (rengöringstrasa ingår). Man kan ha på sig hörlurarna i timtal utan att det blir obekvämt, vilket det kan bli med andra on-ear-modeller. Bygeln var dock tvungen att ha största läget för att passa på den här testarens huvud.

Dr. Dre-hörlurarna utmärker sig med ett behagligt ljud och ett dynamiskt mellanregister med bra närvarokänsla som gör att det är lätt att urskilja detaljerna i musiken. Om inspelningen är bra så låter det bra. Mindre lyckade inspelningar avslöjas. Djupbasen känns till en början lite tillbakadragen, men när det finns tyngd i musiken så kommer den fram. Den övre basen kan dock bli lite påträngande i längden.

Förpackningen är ett kapitel för sig. Ett knallrött, laminerat paket med kardborrlock – här har inga detaljer lämnats åt slumpen.

 

Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
  • On-ear-hörlurar
  • Bluetooth 2.1, SBC, apt-X- och AAC-kodning
  • Batteritid: 10 timmar
  • Ljudkablar med 3,5-mm minijack och iPhone-minijack ingår
  • App: Nej
  • Vikt: 229 gram
  • Pris: 2 500 kr
Pris: 2500,-

Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-