annons
annons

Panasonic SC-HC57

Fullpackad

Massor av musikkällor till ett lågt pris gör att ljudkvaliteten fått stå tillbaka.

CD och radio Bra app Kan vägghängas
Ingen Aux-ingång Krånglig installation

Panasonics apparat är inte bara en AirPlay-högtalare, det är en mikroanläggning med både CD-spelare, FM-radio och iPod-dockning. Det trådlösa ljudet får man på köpet i denna toppmodell i serien. Med fjärrkontrollen öppnar man den motoriserade luckan för att stoppa i en CD eller sin iPod. En lyxig lösning. Appen är ovanligt bra och har till och med en kopia av fjärrkontrollen på skärmen så att man kan styra allt från den. Tyvärr underlättar den inte installationen som är lite omständlig. Apparaten är relativt nätt och kan hängas på väggen men går man närmare känns den inte speciellt lyxig med all plast.

Tyvärr har det platta formatet och det låga priset inte lämnat mycket över för imponerande ljudresurser. Det låter lite platt och saknas finess vilket gör att man bör hålla sig borta från mer komplicerad musik och definitivt inte dra upp volymen om man ger sig på det. För vardagligt slölyssnande på topplistemusik duger den däremot utmärkt.

Slutsats
Om man vill ha en kompakt komplett musikanläggning med AirPlay till ett bra pris så är HC57 inget dumt val så länge man inser begränsningarna. Man kan inte spela jättehögt och man bör nog inte sitta med slutna ögon och lyssna på klassisk musik. Men vill man bara ha något som spelar musik i köket eller på kontoret så får man väldigt mycket för pengarna. Installationen är visserligen onödigt krånglig, men sedan är det en lättskött apparat. Speciellt om man använder den praktiska appen.

Bästa pris på Panasonic SC-HC57
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
  • Uteffekt: 40 watt RMS
  • Frekvensomfång: 20 Hz-20 kHz
  • Anslutningar: Hörlur, USB, dockning
  • Fjärr: Ja
Pris: 3000:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-