Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Wimp i Windows Store

Wimp har äntligen släpps sin app för Surface och andra surfplattor som kör Windows, plus datorer med Windows 8 och 8.1.

Av / 2013-11-01 - 09:11
Wimp i Windows Store

Äntligen kan de som har Microsoft Surface-surfplattor ladda ner den färdiga Wimp-appen och få full tillgång till streaming-tjänsten på samma sätt som iOS- och Android-användare har kunnat göra ganska så länge vid det här laget.

Med den nya tjänsten kommer man åt redaktionellt innehåll i Wimp, allt från dagliga nyheter, rekommendationer, spellistor och album. Det går naturligtvis också att söka i den kompletta katalogen med fler än 20 miljoner låtar.

Appen stöder det nya Wimp HiFi-abonnemanget som ger musik i CD-kvalitet.

”Vi tycker det är väldigt spännande att se hur vårt redaktionella innehåll bjuds fram i Windows-apparna med en läcker presentation som vi tror användarna kommer uppskatta väldigt mycket. Nu kör vi till exempel ett high fidelity-tema med bra ljud i centrum där vi uppmanar våra användare att lyssna genom ett helt album från början till slut i WiMP”, säger Sveinung Rindal, global redaktionschef i WiMP.

Apps.microsoft.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen