Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Färgsprakande cykelstunts från Philips

Philips nya film har helgalna terrängcyklister – och omgivningen är naturligtvis ljussatt med färgglatt ”Ambilight”-ljus. Kolla in videon här!

Av / 2015-10-21 - 07:59
Färgsprakande cykelstunts från Philips

Philips har en lång tradition av att satsa stora resurser på läckra videoproduktioner som gör reklam för deras produkter. Många läsare minns säkert slowmotion-filmen Carousel som släpptes i samband med deras Cinema 21:9-TV i bredformat.

”Darklight” är den senaste i en serie extremsportfilmer som har ljuseffekter från färgglad LED-belysning. Tanken är att demonstrera effekten av bakgrundsbelysningen Ambilight och visa hur ljus kan förbättra upplevelsen.

Ambilight-tekniken nådde sin hittills högsta nivå på IFA-mässan tidigare i år när Philips lanserade 65-tummaren Ambilux, som har nio färgprojektorer på baksidan av TV-skärmen som breddar bilden utanför själva skärmytan genom att belysa väggen bakom.

Läs också: Philips ger en ljusare TV-tillvaro.

Darklight-filmen är gjord av filmbolaget Sweetgrass Productions och visar tre cykelakrobater av världsklass – Graham Agassiz, Matt Hunter och Matty Mile – och dess färd genom amerikanska skogar och öknar. Produktionen hade ett kamerateam på 30 personer och sex ton utrustning, inklusive 4K Red Dragon-kameror, TomTom Bandit-actionkameror och drönare – och en hel del lysdioder. Resultatet kan du se i videon!

https://www.youtube.com/watch?v=uWEedtPqbcE

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

TCL 115X955: Jätte-TV redo för Sverige

Se vad vi hittade hos LG i Tyskland

Smygtitt på LG:s nya OLED-modeller i Frankfurt

163 tum, någon större?

Nu i butik: TCL X955-serien

Smygtitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våra OLED-TV-apparater är de bästa för film

Lanserar TV med 10 års garanti

Marimekko-mönster på The Frame

Här är Philips TV-modeller 2024

Här är de bästa (och galnaste!) TV-apparaterna vi såg i Las Vegas

Bländande och knivskarp!

0
Rulla till toppen