annons
annons

Nyheter

Tre önskningar på samma gång

Sonys hörlurar är en Walkman också. Och en stereohögtalare!

Det här är inte första gången som Sony stoppar in en Walkman i ett par hörlurar. Men den här gången handlar det om slutna hörlurar som har inbyggd musikspelare och dessutom går att använda som högtalare! Det är definitivt första gången någon stoppar i de alla de tre funktionerna i en och samma produkt.

Sony kallar sin uppfinning för 3-i-1-Walkman och den finns i två varianter: en vit version som heter NWZ-WH303 och en svart som heter NWZ-WH505. De har i stort samma funktioner och går att använda som högtalare så att andra också kan höra musik bara genom att trycka på en omkopplare. Det finns även en omkopplare som ändrar ljudläge och gör att det kommer mer bas ur de små högtalarna.

Toppmodellen NWZ-WH505 har 16 GB minne, som räcker till ungefär 4 000 låtar, och NWZ-WH303 har 4 GB som räcker till en fjärdedel så många.

Båda hörlurarna/spelarna/högtalarna har ett laddbart batteri som räcker i 20 timmar, men NWZ-WH505 har större 40-mm element. De spelar musik i formaten P3, WMA, AAC, och PCM (CD).

NWZ-WH303 och NWZ-WH505 börjar säljas i oktober och kostar ungefär 2 000 respektive 1 200 kronor.

Sony.se

wh303-ko-kabuki_grp-2col_wb_0-3308

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-