Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Tre önskningar på samma gång

Sonys hörlurar är en Walkman också. Och en stereohögtalare!

Av / 2013-09-16 - 08:12
Tre önskningar på samma gång

Det här är inte första gången som Sony stoppar in en Walkman i ett par hörlurar. Men den här gången handlar det om slutna hörlurar som har inbyggd musikspelare och dessutom går att använda som högtalare! Det är definitivt första gången någon stoppar i de alla de tre funktionerna i en och samma produkt.

Sony kallar sin uppfinning för 3-i-1-Walkman och den finns i två varianter: en vit version som heter NWZ-WH303 och en svart som heter NWZ-WH505. De har i stort samma funktioner och går att använda som högtalare så att andra också kan höra musik bara genom att trycka på en omkopplare. Det finns även en omkopplare som ändrar ljudläge och gör att det kommer mer bas ur de små högtalarna.

Toppmodellen NWZ-WH505 har 16 GB minne, som räcker till ungefär 4 000 låtar, och NWZ-WH303 har 4 GB som räcker till en fjärdedel så många.

Båda hörlurarna/spelarna/högtalarna har ett laddbart batteri som räcker i 20 timmar, men NWZ-WH505 har större 40-mm element. De spelar musik i formaten P3, WMA, AAC, och PCM (CD).

NWZ-WH303 och NWZ-WH505 börjar säljas i oktober och kostar ungefär 2 000 respektive 1 200 kronor.

Sony.se

wh303-ko-kabuki_grp-2col_wb_0-3308

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

Brusreducerande proppar från OnePlus

Prisvärda proppar från Redmi

Hörlurar läser dina tankar

Trådlösa öronproppar till jul: De 10 bästa köpen

0
Rulla till toppen