Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Trådlösa lurar från SMS

SYNC by 50 är trådlösa on ear-hörlurar med Bluetooth 4.0 för folk på språng

Av / 2013-12-01 - 13:27
Trådlösa lurar från SMS

”Nya SYNC by 50 är trådlösa on ear-hörlurar med Bluetooth 4.0 aptX®-teknik i en vikbar och kompakt design som passar perfekt när du är på språng”, säger man från SMS. SMS Audio är ett varumärke för hörlurar och tillbehör från Curtis ”50 Cent” Jackson, och SYNC by 50 trådlösa on ear-hörlurarna är det senaste från firman. Lurarna är utrustade med Bluetooth 4.0 aptX-teknik och har 40 mm högtalarelement.

Designen är kompakt och vikbar. Det finns dessutom en avtagbar sladd med treknappsmikrofon, öronkuddar i mjukt minnesskum, justerbar huvudbåge och play- och pausknapp samt volymkontroll på lurarna. Hörlurarna har upp till 12 timmars speltid och du laddar dem via den integrerade mikro-USB-porten. Det verkar rätt genomtänkt och både laddkabel, påse och mikrofonkabel följer med.

”SMS Audio vill erbjuda det bästa som finns inom ljud”, säger 50 Cent, CEO för SMS Audio. ”Alla som gillar SMS Audio kommer att bli förälskade i nya SYNC by 50 trådlösa on ear-hörlurar. Den överlägsna designen och tekniken gör att du slipper trassliga sladdar när du vill lyssna på din favoritmusik.” Och det ska han ju naturligtvis säga. SYNC by 50 finns i silver eller svart och kostar 2.299 kr.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen