annons
annons
annons

Nyheter

Trådlös musik från Sony

annons

De tre högtalarmodellerna heter SA-NS310, SA-NS410 och SA-NS510 (stora bilden) och använder sig av ditt trådlösa Wi-Fi-nätverk för att streama musik från datorn, surfplattan eller smartmobilen. Apple-användare kan dessutom glädja sig åt AirPlay som gör livet ännu enklare.

Flera trådlösa högtalare kan spela samtidigt, antingen oberoende av varandra eller synkroniserade så att de spelar samma musik i flera rum.

Sony SA-NS310 är den billigaste modellen.
Surfplatta eller smartmobil länkas till högtalarna och styr sedan musiken med hjälp av Sonys fjärrkontroll-app Network Audio Remote. Musiken är antingen lagrad lokalt eller kommer från streaming-tjänster som Spotify, Wimp eller Sonys egen Music Unlimited. Internetradio finns också.


Mellanmodellen heter SA-NS410.
Högtalarna är små och lätta och alltså enkla att ta med sig från rum till rum. Det enda du behöver se till är att det finns ett vägguttag i närheten. Toppmodellen SA-NS510 har dock ett uppladdningsbart batteri som räcker i upp till fem timmar, då är du inte lika bunden av det fasta elnätet.

Alla modeller sprider ljudet 360 grader för att musiken ska fylla rummet på ett bra sätt.

Priser:
SA-NS310: 1 500 kr
SA-NS410: 2 600 kr
SA-NS510: 3 500 kr

sony.se

annons
annons
annons
annons
Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut material från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål, under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Materialet får inte användas för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. .