Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Spotify och Skylanders i LG:s smart-TV

Nu kan du få musiktjänsten Spotify med fler än 20 miljoner låtar direkt på skärmen om du har en modern smart-TV från LG. Och spela Skylanders!

Av / 2013-12-17 - 16:14
Spotify och Skylanders i LG:s smart-TV

Spotify släpptes till LG:s intelligenta AV-produkter tidigare i år och nu har turen kommit till en app till de smarta TV-apparaterna. Nu kan du alltså lyssna på Spotify på storskärmen i vardagsrummet.

Appen gör det inte bara enkelt att lyssna på dina favoriter direkt på TV:n, utan också att hitta ny musik med hjälp av rekommendationer, spellistor och Spotify Radio – eller dela med dig av din musik till andra via Facebook och Twitter. Spotify fungerar med alla LG:s smart-TV-modeller från 2013.

Miljontals har redan upplevt rollspelsvärlden Skylanders och alla dess monster. Nu går det att spela direkt på TV-skärmen! Skylanders Battleground, som redan finns till mobila enheter, har utvecklats och optimerats speciellt för LG Smart TV.

Spotify-klienten går att ladda ner från Smart World i LG:s TV-apparater. För att lyssna på Spotify krävs dock ett Premium-abonnemang som kostar 99 kronor i månaden. Skylanders Battlegrounds går också att ladda ner från LG Smart World.

Lge.com

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

TCL 115X955: Jätte-TV redo för Sverige

Se vad vi hittade hos LG i Tyskland

Smygtitt på LG:s nya OLED-modeller i Frankfurt

163 tum, någon större?

Nu i butik: TCL X955-serien

Smygtitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våra OLED-TV-apparater är de bästa för film

Lanserar TV med 10 års garanti

Marimekko-mönster på The Frame

Här är Philips TV-modeller 2024

Här är de bästa (och galnaste!) TV-apparaterna vi såg i Las Vegas

Bländande och knivskarp!

0
Rulla till toppen