annons
annons

Nyheter

Spotify och Skylanders i LG:s smart-TV

Nu kan du få musiktjänsten Spotify med fler än 20 miljoner låtar direkt på skärmen om du har en modern smart-TV från LG. Och spela Skylanders!

Spotify släpptes till LG:s intelligenta AV-produkter tidigare i år och nu har turen kommit till en app till de smarta TV-apparaterna. Nu kan du alltså lyssna på Spotify på storskärmen i vardagsrummet.

Appen gör det inte bara enkelt att lyssna på dina favoriter direkt på TV:n, utan också att hitta ny musik med hjälp av rekommendationer, spellistor och Spotify Radio – eller dela med dig av din musik till andra via Facebook och Twitter. Spotify fungerar med alla LG:s smart-TV-modeller från 2013.

Miljontals har redan upplevt rollspelsvärlden Skylanders och alla dess monster. Nu går det att spela direkt på TV-skärmen! Skylanders Battleground, som redan finns till mobila enheter, har utvecklats och optimerats speciellt för LG Smart TV.

Spotify-klienten går att ladda ner från Smart World i LG:s TV-apparater. För att lyssna på Spotify krävs dock ett Premium-abonnemang som kostar 99 kronor i månaden. Skylanders Battlegrounds går också att ladda ner från LG Smart World.

Lge.com

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-