annons
annons

Nyheter

Sony Xperia Z3: Här är specifikationerna

De kinesiska tele-myndigheterna har just godkänt Sonys kommande smartmobil-flaggskepp.

Sony har bjudit in till pressmöte 3 september i anslutning till IFA-mässan i Berlin. För ett år sedan var det Xperia Z1 som presenterades på mässan och Xperia Z2 kom redan ett halvår senare i samband med Mobile World Congress i Barcelona.

Och det är det mycket som tyder på at Sony tycks fortsätta med att lansera en ny toppmodell varje halvår. Nu – bara ett par veckor före Sonys pressmöte – har nämligen de kinesiska telemyndigheterna TEENA godkänt två versioner av en telefon som heter Xperia Z3. De officiella rapporterna kan du läsa här och här (på kinesiska).

Men kanske just eftersom Z3 bara kommer ett halvår efter Z2 är det inga stora skillnader på den nuvarande och den kommande toppmodellen.

Xperia Z3 blir en smula smalare och lättare än Xperia Z2 (7,35 mm mot 8,2 mm och 158,4 g mot 163 g), skärmen (5,2 tum) och upplösningen (Full-HD) är dock desamma. Det gäller även frontkameran (20,7 Mp), internminnet (3 GB RAM) och den inbyggda lagringskapaciteten (16 GB). Förutom de fysiska måtten är den enda reella skillnaden att den nya telefonen får en 2,5 GHz quad-core-processor från Qualcomm, medan Xperia Z2 hade en 2,3 GHz quad-core-processor.

I galleriet nedan kan du se bilder på kommande Sony Xperia Z3.

xperia-z3-tenaa-1 xperia-z3-tenaa-3 xperia-z3-tenaa-2 xperia-z3-tenaa-4 xperia-z3-tenaa-5
<
>

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-