Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Sommarljud från LG

LG presenterar dockningshögtalare, portabel högtalare och mikroanläggning

Av / 2013-06-14 - 17:36
Sommarljud från LG

Lagom till semestertiden kommer LG med ljudapparater som passar bra för en avslappnad livsstil på resan eller sommarstugan.

lg docks

De två dockningshögtalarna ND2531 (för Android) och ND2530 (för iOS) kan båda spela musik via Bluetooth 3.0, eller så dockar man apparaten för att ladda och få lite klarare ljud.
Båda finns tillgängliga nu och kostar ca 1 600 kronor.

lg np3530 bluetooth

Vill man istället ligga i hängmattan eller ta med sig musiken ner till stranden så passar den portabla NP3530 kanske bättre. Inbyggt batteri och anslutning via Bluetooth 3.0, som görs lättare med stöd för NFC. En storebror med 20 watts uteffekt kallad NP6530 kommer också.
NP3530 finns nu och kostar ca 1 500 kronor medan NP6530 kommer i augusti för ca 2 300 kronor.

LG CM3330 mikrosystem

I sommarstugan passar det kanske bättre med ett mikrosystem som klarar både gamla och nya ljudkällor. CM3330 har CD-spelare och FM-radio, men även modern DAB-radio och Bluetooth. Man kan även plugga in smartmobiler med USB, eller ansluta andra ljudkällor till Aux-ingången. Stereohögtalare och subwoofer på sammanlagt 40 watt ger ett riktigt bra ljud.  Finns i svart och vitt.
CM3330 finns ute nu och kostar ca 3 000 kronor, medan man får ge 3 500 kronor för DM3330WDAB.

LG Pocket Photo

LG hade även med sig den skojiga lilla portabla skrivaren Pocket Photo för smartmobiler. Man kopplar ihop dem med NFC och laddar ner en app, sen har man alltid en skrivare till hands. Den drivs med batteri och skriver ut i visitkorts-storlek. En modern variant på Polaroid-kamera för festen? Det är ännu inte bestämt om den kommer till Sverige, men är du sugen på en är det bara att tjata på LG. Priset skulle hamna någonstans runt 1 500 kronor och priset per utskrift cirka 5 kronor.

Läs mer om deras dockningshögtalare och portabla högtalare på www.lg.com

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen