Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Slutet är nära

Filmen The World's End alltså, uppföljaren till Shawn of the Dead och Hot Fuzz.

Av / 2013-05-12 - 23:12
Slutet är nära

För alla som gillar skruvade komedier är Edgar Wright’s filmer höjdpunkter. Shawn of the Dead är min favorit bland zombie-parodier och Hot Fuzz har mängder av kul rollfigurer och är fullständigt späckad av minnsvärda repliker. Även om de är i samma anda som en mängd amerikanska parodier så faller de aldrig i fällan att bli en rad av fåniga slapstick-skämt. Det är fånigt men med brittisk klass.

the-worlds-end-movie-poster

Så när jag fick höra om en ny film i samma ”serie” så blev jag så klart nyfiken. Liksom tidigare har Simon Pegg och Nick Frost framträdande roller i The World’s End. Titeln syftar på en pub som tidigare varit målet i en legendarisk pubrunda, men som de aldrig fullföljde. Nu, många år senare ger de sig sjutton på att fullfölja pubrundan. 12 pubar, 12 pints. Låter enkelt? Den här gången kommer dock världens undergång i vägen…

www.theworldsendmovie.co.uk

www.facebook.com/theworldsendmovie

www.imdb.com

Filmen har svensk premiär den 27 september.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

Kommande höjdpunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen