annons
annons

Nyheter

Skyddande fodral till dina prylar

Acme (nej, inte företaget som är med i de tecknade filmerna) packar in dina prylar i vattentät neoprengummi.

Vilket laptop-fodral skulle Gråben själv ha valt? Utan tvekan ett från Acme. Det är nämligen det företagsnamnet som står på alla apparater som den stackars prärievargen i Roadrunner-filmerna försöker ta livet av strutsen Hjulben med.

Nu kan alla köpa produkter från Acme. Men det handlar alltså vare sig om snabbväxande tornado-frön eller raketdrivna rullskridskor, utan om fodral till bärbara datorer, surfplattor och smartmobiler.

Acme har tre serier: Skinny Book, Skinny Cover och Skinny Sleeve. Samtliga finns i milda mörkgrå, ljusgrå och mörkblå nyanser.

SkinnySleeve_iPad_FAMILY_RGB-460x284

Skinny Sleeve-fodralen är gjorda av något som Acme kallar för StrechShell, som består av ett vattentätt lager ytterst, ett elastiskt lager av neoprengummi i mitten och längst in ett mjukt lager för att skydda mot repor.

SkinCover_mini_E2A7789_RGB-460x532

Skinny Cover är mer traditionella skydd till iPad (Air och Mini Retina). De kan vikas i läsställning i liggande eller stående format.

SkinnyBook_FAMILY_Air_miniPoppy_iPh5_RGB-460x352

Slutligen är Skinny Book ett bokliknande fodral till iPad (Air och Mini Retina) och till iPhone.

Acme-fodralen kostar från 260 kronor och finns i bland annat Apples butiker.

acme_products-460x183
Acme-produkterna som går att köpa är inte lika fiffiga som i Roadrunner-filmerna – fast å andra sidan är de nog betydligt säkrare att använda!

acmemade.com

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-