annons
annons

Selfie-stång till Toshibas actionkamera

Toshiba lanserar massor av tillbehör till sin actionvideokamera Camileo X-Sports. Nu kommer både teleskopstativ, sugkoppsfäste, en så kallad flytande kamerastång och ett speciellt resefodral – idealiskt för konsertbesökare, semesterfirare, sportentusiaster och adrenalinknarkare.

Toshiba_selfiestang2

De nya tillbehören säljs separat, utöver de som ingår när man köper kameran.

Teleskopstång förenklare selfies
Nu är det lättare att filma sig själv eller ett gäng kompisar, eller att få ett helt annat perspektiv på publiken på en musikfestival. Toppen går att rotera 360 grader och ger spänningssökare ett sätt att föreviga mer av världen runtomkring. Maxlängden är 94 cm.

Toshiba_sugekopp

Sugkoppsfäste
Koppla fast Camileo-videokameran på glasytor – eller varför inte på motorhuven på en bil? Fästet fungerar även när sport- och allvädersfästet sitter på kameran och ger ett säkert grepp, Toshiba lovar att man kan vara trygg och att kameran inte trillar av.

Toshiba_klemfeste

Klämfäste
Ett praktiskt fäste som gör att kameran kan sättas fast på en mängd olika platser – på både små och stora föremål – och fungerar perfekt för exempelvis cykling, paddling och skidåkning.

Toshiba_flytefeste

Flytande kamerastång
Den flytande kamerastången gör att Camileo X-Sports-kameran håller sig flytande om den trillar i vattnet. Ett praktiskt handtag gör att den sticker upp ovanför ytan och den knallgula färgen är lätt att få syn på. Oavsett om man befinner sig i vattnet eller inte.

Camileo X-Sports-kameran
Toshiba-kameran lanserades tidigare i år och är byggd för att föreviga extra actionfyllda ögonblick. Ultra-vidvinkelobjektiv och en 2-tums LCD-skärm ger full översikt över inspelningen, som kan visas i Full-HD med upp till 60 bildrutor i sekunden. Kameran säljs med en rad tillbehör, inklusive klämfäste och fjärrkontroll. När Camileo X-Sports sitter i sitt hus är den vattentät ner till 60 meters djup.

Den nya tillbehörsserien går att köpa under fjärde kvartalet 2014. Inga priser har meddelats.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-