Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Samsung visar böjd mobil

Galaxy Round heter den ovanliga mobilen som tyvärr inte kommer hit

Av / 2013-10-13 - 22:15
Samsung visar böjd mobil

Det har snackats på nätet om att Samsung, efter att ha visat upp mängder av böjda TV-apparater, också skulle ha en mobil på gång. De flesta hade nog väntat sig att den skulle vara bananformad som gamla Matrix-mobilen Nokia 8110.

Men nu har man visat upp Galaxy Round och den visar sig märkligt nog vara böjd på andra ledden. Varför? Kolla in videon längst ner.

Samsung-Galaxy-Round-angles

I övrigt har den en 5,7 tums skärm med 1920 x 1080 bildpunkter, en fyrkärnig processor på 2,3 GHz, 3 GB minne samt en 13 megapixel kamera.

Det verkar dock som att den bara kommer släppas i Sydkorea. Kanske för att man bara ville slå LG som också sägs vara på väg med en böjd mobil.

Vi kan nog vänta oss fler modeller framöver.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen