annons
annons
annons

Rykte

Samsung Galaxy S4 kommer i februari

annons

Världens bäst säljande smartmobil är för närvarande Samsung Galaxy S III. Det hoppas Apple ändra på med den nyligen presenterade iPhone 5 men Samsung, som i augusti förlorade i ett patentmål mot Apple, vilar inte på lagrarna. Även om den Android-baserade Samsung Galaxy S III lanserades så sent som i maj i år, kommer Samsung följa upp den med version 4 redan i februari nästa år. Detta enligt Korea Times som citerar anonyma men ”officiella” källor inom Samsung.

Lanseringen påstås ske i samband med Mobile World Congress i Barcelona, som är den årliga mässan för mobil- och telebranschen. Den kommande Galaxy S4 ska bjuda på ännu kraftfullare hårdvara och bättre mjukvara jämfört med den aktuella Galaxy S3, som Samsung annars menar är en bättre produkt än Apples iPhone 5.

Bland ryktena om den kommande S4 är att den ska få en skärm på hela 5 tum och att det kommer handla om en OLED-skärm.

Den aktuella Samsung Galaxy S III har redan sålt 20 miljoner exemplar i världen och Samsung räknar med att sälja ytterligare 10 miljoner innan årets slut.

Källa: Korea Times

annons
annons
annons
annons
Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut material från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål, under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Materialet får inte användas för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. .