Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Samsung Galaxy S4 kommer i februari

Av / 2012-09-17 - 19:35
Samsung Galaxy S4 kommer i februari

Världens bäst säljande smartmobil är för närvarande Samsung Galaxy S III. Det hoppas Apple ändra på med den nyligen presenterade iPhone 5 men Samsung, som i augusti förlorade i ett patentmål mot Apple, vilar inte på lagrarna. Även om den Android-baserade Samsung Galaxy S III lanserades så sent som i maj i år, kommer Samsung följa upp den med version 4 redan i februari nästa år. Detta enligt Korea Times som citerar anonyma men ”officiella” källor inom Samsung.

Lanseringen påstås ske i samband med Mobile World Congress i Barcelona, som är den årliga mässan för mobil- och telebranschen. Den kommande Galaxy S4 ska bjuda på ännu kraftfullare hårdvara och bättre mjukvara jämfört med den aktuella Galaxy S3, som Samsung annars menar är en bättre produkt än Apples iPhone 5.

Bland ryktena om den kommande S4 är att den ska få en skärm på hela 5 tum och att det kommer handla om en OLED-skärm.

Den aktuella Samsung Galaxy S III har redan sålt 20 miljoner exemplar i världen och Samsung räknar med att sälja ytterligare 10 miljoner innan årets slut.

Källa: Korea Times

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen