Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Samsung Galaxy Note 4-specifikationer läckta

En indonesisk nätbutik kunde inte vänta …

Av / 2014-08-18 - 09:52
Samsung Galaxy Note 4-specifikationer läckta

Den första Galaxy Note-mobilen lanserades i samband med IFA-mässan 2011 på evenemanget Samsung Mobile Unpacked. Varje år sedan dess har Samsung lanserat en ny Note-modell på IFA-mässan, och vi har redan fått en inbjudan till detta års evenemang 3 september.

En indonesisk nätbutik, erafone, har däremot inte kunnat vänta på den officiella lanseringen utan har redan lagt ut kompletta specifikationer på sin hemsida.

Skærmbillede-2014-08-14-kl.-20.30.36

Där går det att läsa att Galaxy Note 4 har 4G/LTE, Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n samt Wi-Fi Direct och Bluetooth 4.0. Skärmen på 5,7 tum är av typen Super AMOLED och får en imponerande upplösning på hela 2560 x 1440 pixlar, vilket motsvarar pixeltätheten 515 ppi. Operativsystemet är Android 4.4.3 KitKat och en Snapdragon 805 quad-core-prosessor med 4 gigabyte RAM-minne står för tankekraften.

Galaxy Note 4 kommer i tre versioner med 16, 32 eller 64 gigabyte minne, som dessutom kan utökas med maximalt 128 gigabyte via microSD-kort.

Tämligen imponerande specifikationer, tycker vi. Håller du med?

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

Se den stora bilden med din Google Pixel

Samsung redo med nya prisvärda mobiler

Proffsig lagring för mobilvideo

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen