annons
annons

Rykten

Samsung: Galaxy Gear ”saknar något visst”

Trots att Samsung just lanserat sin smarta klocka Galaxy Gear kan de redan vara på gång med nästa version.

Samsung Galaxy Gear lanserades för bara ett par veckor sedan på IFA-mässan. Vi väntar fortfarande på ett testexemplar, men blev lite besvikna när vi pillade på den smarta klockan på presskonferensen i Berlin.

DSC096501

I dagsläget fungerar Galaxy Gear enbart ihop med den stora mobiltelefonen Galaxy Note 3, och därför skulle en uppdatering av programvaran vara på gång som skulle göra klockan kompatibel med bland annat Galaxy S4, skriver The Korea Times.

I december kommer ännu en uppdatering som ska ge kompatibilitet med Samsung Galaxy SIII och Galaxy Note II.

Nu verkar det som om en helt ny version av Samsungs smarta klocka kan vara på gång redan i början av nästa år. Samsung vägrar att avslöja några försäljningssiffror för Galaxy Gear, precis som de vägrar att säga att de skulle vara på gång med en förbättrad version av den. Men i ett kryptiskt uttalande till The Korea Times säger en oidentifierad Samsung-anställd att Samsung har medgivit att Gear ”saknar något visst”.

DSC096591

Med större investering i gränssnittet och användarupplevelsen kommer framtida Samsung-produkter att göra kunderna mer nöjda”, säger medarbetaren till tidningen.

Den koreanska teknikbloggen Daum eldar på spekulationerna och skriver att Samsung kan vara färdiga med Galaxy Gear 2 redan till CES-mässan i Las Vegas i början av januari.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-