annons
annons

Mobiltelefon

Proffsmobilen Nokia E75

De som helt enkelt måste vara online hela tiden bör ta en titt på Nokias nya E75 eller E55. De har kompletta tangentbord och Nokia Messaging, som synkroniserar med e-postklienter.


Med hjälp av Nokia Messaging kan E75 och E55 hämta e-post från arbetsplatsens servrar och tack vare QWERTY-tangentbord går det bort att svara på alla meddelanden.
”Effektivitet handlar om att göra mer med mindre och fokusera på vad som verkligen är viktigt”, säger Klas Ström, produktchef på Nokia Skandinavien.
”Med direkt tillgång till Microsoft Exchange och IBM Lotus Notes kan företag förmodligen spara upp till en tredjedel av sina användningskostnader eftersom det inte behövs någon middleware eller extra servrar.”
E75 har ett utskjutbart QWERTY-tangentbord som har större knappar än de flesta mobiltelefoner.
För att ha en översikt över all e-post kan man välja olika visningslägen och sortera efter datum, avsändare eller storlek.
Både E75 och E55 levereras med Nokia Maps och GPS med tremånaders kartlicens, och tack vare ”N-Gage”-funktionalitet kan man spela spel.
Ovi Files ingår till E75, vilket innebär att man får tillgång till filer på PC:n, som kan fjärradministreras även när datorn är avstängd, sägs det i pressmeddelandet.
Nokia E75 väntas dyka upp i butikerna och ska kosta 375 euro ”innan skatter och subventioner”. Nokia E55 kommer under andra kvartalet och beräknas kosta 265 euro.

  www.nokia.se

 

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-