annons
annons

Nya Netflix-funktioner

Den senaste tiden har Netflix fått en del tekniska uppdateringar. Här är några av de senaste.

Netflix iPad-app har uppdaterats med en ”post play”-funktion som gör det enklare att titta på flera avsnitt av en serie efter varandra. Om du väljer att inte göra någonting efter att du tittat färdigt på ett avsnitt så börjar nästa avsnitt automatiskt efter tio sekunder. Och när du har tittat färdigt på en film så visas det upp tre förslag på nya filmer. Vill du inte titta på någon av dem kan du gå tillbaka och leta efter något annat sevärt. De som använder Netflix på PlayStation har redan haft den här funktionen ett tag.

Efter at have set en episode, starter næste episode efter ti sekunder.
När ett avsnitt är slut börjar nästa efter tio sekunder.

PS3
PS3-appen har också fått nya funktioner. Designen har fler likheter med internetversionen och versionen för surfplatta och mobiltelefon. En ny funktion är att man numera kan byta språk och textning under tiden man tittar, utan att behöva gå tillbaka till innehållsöversikten.

Dessutom har PS3-appens ”trickplay” uppdaterats. Det går fortare att spola framåt och bakåt i program. Det går enkelt och smidigt att hoppa tio sekunder genom att trycka på vänster piltangent en gång.

Funktionerna kommer snart till apparna i vissa smarta TV-appparater och blu-ray-spelare.

På PS3 kan man nu ændre sprog og undertekster under afspilning.
På PS3 går det numera att ändra språk och undertexter samtidigt som man tittar.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-