Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Ny Sonos-app

Sonos uppdaterar sin controller-app för att också kunna möta framtidens behov. Du kan själv prova Beta-versionen på Android.

Av / 2014-03-21 - 10:06
Ny Sonos-app

Den nya Sonos-appen  ska göra det enklare för konsumenten att få tillgång till den musik han/hon vill spela. Beta-versionen till Android kan du hämta från Sonos så du själv kan prova den och samtidigt hjälpa Sonos att göra den nya appen ännu bättre. Den lägger sig parallellt med den gamla appen.

Sonos vill att det att starta musiken bör vara lika enkelt som att slå på ljuset. “Den musik du vill lyssna till, från vilken källa som helst, till vilket rum du vill, ska fylla hemmet så enkelt som möjligt”, säger man. Men det ständigt växande musiklandskapet har utvecklat sig dramatiskt under det senaste decenniet. För att deras controller-app ska kunna tilmötesgå alla nya kommande behov designar man sin app efter det och för olika typer av användare. Det kan handla om sättet du använder musiktjänster på, det faktum att du kanske inte är den ende musiklyssnaren i hemmet samt det antal rum du vill spela musik i.

Med den nya appen säger Sonos att man använt all sin erfarenhet till att försöka skåda tio år in i framtiden och introducera en helt ny app-upplevelse. Den nya controller-appen finns kommer till telefoner och tablets under våren, men Android-folket kan alltså prova den redan nu. Designen är uppfriskad och gränssnittet enklare. App’ens tre grundmenyer gör det enkelt att navigera och söka musik. Sonos har t.ex. sökmässigt byggt ihop alla deras tillgängliga streamingtjänster, sök efter en artist och appen hittar artisten på tvärs av alla dina musiktjänster samtidigt.

www.sonos.com

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AI planerar svenskars semester

Styr datorn med hjärnan

Solpaneler i ögonen?

Googles AI fantiserar fram spel

Ny AI utmanar GPT-4

Google släpper mini-AI

Kinas superdator slår rekord

AI-generator skapar realistiska videor

ChatGPT får minne – som kan stängas av

Kan det här pannbandet styra drömmar?

Googles chattbot byter namn till Gemini

ISS får uppgraderad dator

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen