annons
annons

Mässa

Ny mässa i Stockholm

Sound & Vision experience annonserar en biennal mässa i Stockholm till hösten.

“Helgen 26-28 oktober är det premiär för ett nytt och innovativt upplevelseevent i Stockholm som likt Arkenmässan i Göteborg kommer att gå av stapeln vartannat år. Det finns ett uppdämt intresse bland branschens ledande aktörer att det passar bättre med en mässa på hösten då golfklubborna åker in i garderoben, båtarna tas upp och mörkret lägrar sig. Med en stor mässa om året blir även planering och budgetering enklare. Höstens mässa drivs av ett dedikerat eventbolag.

Sound & Vision experience omfattar det mesta inom såväl musik som film och siktar därför mot breda intressegrupper. Över 2 600 m2 fördelat på 65 rum i olika storlekar skall fyllas med TV-apparater, hörlurar, inwallspeakers, onwallspeakers, professional & studio, CD och vinylskivor, hifi och hemmabioanläggningar i alla prisklasser, custombyggare, multiroomlösningar, smartphones, iphonedockor, lifestyleprodukter, allt från små och lågt prissatta produkter till stora och esoteriska system.

Detta upplevelsesevent går av stapeln på Clarion SIGN på Norra Bantorget, ca 5 minuters promenad från T-centralen.”

Så lyder det första pressmeddelandet från Sound & Vision experience, vi förväntar oss att följa upp med mycket mer information senare. Men det är ju lika bra att boka in helgen i kalendern redan nu.

 

 

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-