annons
annons

Nu kan du ladda ner Windows 8.1

Microsoft har släppt en uppdatering till Windows 8. Start-knappen är tillbaka!

Windows 8.1 kostar ingenting för dem som redan har Windows 8 och går att ladda ner på Windows Store och på Microsofts hemsida. Från och med i dag blir operativsystemet också tillgängligt på alla nya Windows-enheter och som separat programvara i butikerna. Att köpa operativsystemet kostar 1 100 kronor, eller 2 500 kronor för Pro-versionen.

– Windows 8.1 fortsätter att utveckla Microsofts vision att vara en naturlig del av människors vardag. Oavsett om det handlar om arbete eller nöje. Windows är den perfekta plattformen att arbeta på, oavsett om du sitter på kontoret eller hemma. Men Windows är också det naturliga valet om du vill spela spel, lyssna på musik eller kolla på film, säger Thomas Floberg, affärsområdeschef för Windows och Surface i ett pressmeddelande.

I den nya versionen finns en rad nyheter. Här är några av dem:

• Bättre möjligheter att göra personliga anpassningar, med förbättrad startskärm. Nu kan användarna själva välja om Windows ska starta på startskärmen eller på det klassiska skrivbordet. Det går också att hoppa över Live Tiles helt och hållet om man vill.

• Den berömda Start-knappen är tillbaka, vilket förenklar navigering. En uppdaterad app-visning gör det enklare att se alla appar på en gång. En ny hjälp- och tipsfunktion gör det smidigare att komma igång med det nya operativsystemet.

Startknappen er tilbage, og Windows kan nu også starte direkte i desktop-tilstand.
Start-knappen är tillbaka! I Windows 8.1 går det dessutom att starta direkt på skrivbordet.

 

• Enkel sökning med Bing Smart Search, som hjälper användaren att hitta information, oavsett om den finns i en app, ute i molnet, på en hårddisk eller på internet. I Windows 8.1 finns dessutom Internet Explorer 11, den senaste versionen av webbläsaren och den enda som är helt anpassad för pekskärmar.

• Bättre multitasking. Nu går det att använda och visa upp till fyra appar samtidigt.

• Inbyggd moln-lagring med SkyDrive Files, där användaren kan skapa, redigera, spara och dela med sig av filer var som helst och när som helst, oavsett vilken enhet de arbetar på (PC, surfplatta eller mobil).

SkyDrive

Microsoft.se

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-