annons
annons

Mobiltelefon

Nokias nya smartmobil: N97

Den här piffiga mobiltelefonen är Nokias svar på HTC, iPhone och Xperia. 3,5-tums pekskärm och äkta QWERTY-tangentbord betyder att 3G-telefonen är välutrustad.


 
N97 saknar i princip ingenting. Den har 5-megapixelkamera med Carl Zeiss-optik, 3G, trådlöst stöd för Wi-Fi och assisterande GPS-navigering. Bredskärmen är 3,5 tum stor och har 640 x 360 punkters upplösning, och man kan lagra bilder, video, musik och andra filer i internminnet som rymmer hela 32 GB. Kapaciteten kan utökas med extra MicroSD-minneskort.

 
 
”Datorn har utvecklats från desktopp till laptop och nu finns den i vår ficka. Nokia N97 är den mest kraftfulla mobildatorn hittills”, säger Klas Ström, produktchef på Nokia Skandinavien. ”Tillsammans med tjänsterna inom Ovi som presenteras idag anpassar sig Nokia N97 till världen runt omkring oss och hjälper oss att vara sammankopplade med människor och händelser som betyder mest för oss. Med Nokia N97 leder Nseries vägen i att transformera internet till att bli vårt internet.”
 
Nokia N97 förväntas dyka upp i butikerna första halvåret 2009 och ska kosta ”550 euro innan skatter och subventioner”. Exakt hur mycket det är får vi se om ett par månader…

www.nokia.se
 

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-