annons
annons

Livemusik:

Biljetterna till mitt-i-stan-festivalen Way Out West släppta.

Vi tycker själva att isländska Sigur Rós låter som bäst genom ett par elektrostathögtalare men när chansen finns att se dem och andra artister live under en intensiv musikhelg så lockar det.


Biljetterna släpptes redan den 29 februari men vi vill gärna passa på att tipsa ändå innan det tar slut. Fjolårets upplaga var inte bara ett spännande tillskott till Sveriges festivalutbud utan blev också en besökarsuccé i och med att biljetterna sålde slut. Evenemanget lockade nog många som var trötta på leran och tältandet på traditionella festivaler – Way Out West går av stapeln i Slottsskogen mitt i Göteborg.
I år pågår spelningarna 8-9 augusti men det anordnas klubbar i anslutning till festivalen med start redan den 7:e. Biljettpriserna ligger på 1 295 kronor för Festivalpasset som ger tillgång till båda dagarnas spelningar samt inträde på alla klubbar. Om man inte har åldern inne går Ungdomspasset bra att köpa, vilket kostar 995 kronor och enbart ger inträde till alla spelningar. Endagsbiljetter kommer släppas senare liksom ytterligare information om vilka band som kommer spela.

Sigur Rós

Klara artister just nu:

Beirut (US)
Buraka Som Sistema (PT)
Håkan Hellström
Iron & Wine (US)
José González
Lykke Li
N.E.R.D (US)
Okkervil River (US)
Pacific!
Sigur Rós (IS)
The Flaming Lips (US)
The National (US)
Yeasayer (US)
www.wayoutwest.se

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-