Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

3 månader med Apple Music

Hur många kommer förnya och är du en av dem?

Av / 2015-09-30 - 23:19
3 månader med Apple Music

I juni lanserade Apple sin strömmande musiktjänst som konkurrerar med Spotify, Tidal och Google Music. Ett av sätten att locka över kunder var att erbjuda tre månaders gratis provprenumeration.

Till en början var tanken att skivbolagen inte skulle få betalt för dessa gratismånader, tills Taylor Swift slog näven i bordet. Och Apple ändrade sig och betalade royalties trots allt.

iPhone6-3Up-AppleMusic-Features-PR-WEB

Och kunderna strömmade till. I början av augusti rapporterade man att hela 11 miljoner hade nappat på gratiserbjudandet. Men det är nu det gäller. För nu löper provprenumerationen ut för alla de som hoppade på tåget med en gång. Frågan är hur många som faktiskt kommer att börja betala. Först då kan vi se hur det gick, för jag var inte inte helt övertygad om att det skulle bli en jättesuccé. Vi får se.

Om du har provat och bestämt dig för att du trots allt inte vill fortsätta, glöm inte att slå av den automatiska förnyelsen. Öppna Musik-appen och klicka på ikonen för ditt konto i övre vänstra hörnet. Sedan Visa Apple-ID och gå in under Prenumerationer, klicka sedan Hantera. Där kan du välja om du automatisk vill förnya eller inte.

Kommentera gärna nedan och berätta varför du bytt till Apple Music eller inte.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ABBA i Atmos-format

Från The Bear till Bruce Springsteen!

Nu kan du länka till alla musiktjänster på en gång

Apple: Mixa i Dolby Atmos, få mer betalt!

Nu kan du mixa in Volvoljud i din musik

Spotify-appen förnyad

The Boss kommer tillbaka!

U2 intog Vegas med stor framgång

Väcker Elvis till liv

Vill skanna din hjärna med Atmos-ljud

The Sphere: Världens största LED-display - mitt i Las Vegas

The Boss är i Sverige nu!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen