Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Mus för stilmedvetna

Om din bärbara ska vara så smal tunn som möjligt ska naturligtvis musen också vara det.

Av / 2013-09-02 - 09:14
Mus för stilmedvetna

En ny datormus från Logitech är knappast något unikt. De gör miljontals av dem varje år. Men den senaste modellen är däremot en smula annorlunda.

Som namnet ger en antydan om är Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 gjord för att vara så platt som möjligt. Och även om den fungerar med alla sorters datorer så lär den förmodligen paras ihop med MacBook Air- och ultrabook-datorer i de flesta fall.

Tack vare sin tunna och lätta design får musen utan problem plats i en tunn datorväska. Den kan kopplas ihop med både en bärbar dator, en stationär dator och en surfplatta, så att det är enkelt att växla mellan dem.

Ultrathin Touch Mouse T630 laddas upp via USB och det tar bara en minut att ladda batteriet så mycket att det räcker i en timme.

Logitechs platta mus finns i två färger, svart och vitt. Priset är 700 kronor, men du får vänta tills i november när den börjar säljas.

logitech.se

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen