Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nästa stora Apple-lansering sker 15 mars

iPad Air 3, Apple Watch-uppdatering och en ny liten iPhone 5se är kanske på gång.

Av / 2016-02-03 - 09:19
Nästa stora Apple-lansering sker 15 mars

Apple är på väg tillbaka med en iPhone som har 4-tums skärm. Den påstås heta iPhone 5se och lanseras om sex veckor på ett evenemang 15 mars. Det rapporterar 9to5mac.com.

Den amerikanska webbplatsen citerar ”källor” (inte ”trovärdiga källor” utan bara ”källor”) som hävdar att Apple planerar ett större evenemang i mitten av mars. Förutom iPhone 5se, som sägs vara utrustad med Apples A9-chip (samma som sitter i iPhone 6s och 6s Plus), kamera med Live Photo-stöd, Apple Play och ha snarlik design som den förra iPhone 5s-modellen, får vi förmodligen också se en ny iPad Air 3.

Nuvarande 9,7-tums iPad Air-modell kom i oktober 2014, så det borde också vara på tiden. iPad Air 3 sägs likna sin föregångare men ha diverse förbättringar som hämtats från iPad Pro, till exempel bättre ljud och en Smart Connector – vilket i så fall kan tyda på att ett Smart Keyboard också kan vara på gång.

Någon ny Apple Watch ska vi inte räkna med, enligt 9to5mac. Det blir i stället nya armband och ny programvara – om vi ska tro på de citerade ”källorna”.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OnePlus på väg med nya produkter

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen