Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Mer än iPhone den 9 september?

Inbjudan till ett ovanligt stort event har skickats ut

Av / 2015-08-27 - 23:25
Mer än iPhone den 9 september?

Att Apple visar upp sina nya iPhone-modeller veckan efter IFA har blivit tradition. Så vi blev inte överraskade när det damp ned en inbjudan till eventet i mejlkorgen ikväll. Men de verkar ha något i rockärmen.

bill-graham-civic-auditorium-seating-plan1

Normalt sett brukar den europeiska pressen få se dem i Berlin vid ett relativt litet event. Denna gång bjuder man in all press till San Francisco. Och eventet ska inte hållas på något av deras vanliga ställen. Istället har man hyrt Bill Graham Civic Auditorium, en jättearena som rymmer 7000 personer. Så det är uppenbarligen en stor och påkostad lansering.

hey siri

Och fokus på eventet verkar inte alls vara iPhone, utan snarare Siri. Troligen kommer man att prata om den förbättrade integrationen av Siri i iOS9 och dess sökfunktion som även kan hitta information från appar.

Men det är också troligt att man kommer att visa upp en ny och förbättrad Apple TV som kör iOS9. Den ryktas få en helt ny och interaktiv fjärrkontroll med mikrofon, så att man kan röststyra sin mediespelare.

Angående den nya iPhone-modellen väntas den ha ett chassi av tåligare aluminium, en A9-processor, 2 GB internminne, force touch samt en förbättrad kamera.

Apple väntas också visa upp iOS9 samt watchOS 2 för Apple Watch.

give us a hint

Tyvärr kan inte Siri på iPhone ge oss några fler detaljer, utan man får bara retsamma hänvisningar till eventet.

apple.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

Se den stora bilden med din Google Pixel

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen