Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

LG kittlar nyfikenheten

Nya ”läckta” nyheter från LG om den kommande G4-mobilen.

Av / 2015-04-24 - 09:29
LG kittlar nyfikenheten

Det är inte många dagar kvar till den officiella lanseringen av LG G4. Och när den går av stapeln så finns vi naturligtvis på plats i London för att rapportera alla nyheter och detaljer samt berätta om våra första intryck om hur den känns att hålla i handen.

Vi väntar med spänning, men räknar inte med några större överraskningar. En hel del information har nämligen sipprat ut i förväg.

I förra veckan kunde vi till exempel visa en hel kavalkad med bilder på LG G4. De påstods komma från en hemsida som av misstag hamnade online för tidigt.

Om det verkligen var ett misstag eller bara ett led i viral marknadsföring vet vi inte, men efter den läckan har det dykt upp massor av information om telefonen från LG själva.

Det senaste är en rad videor, som visar en skymt av skärmen, gränssnittet och kameran. En sak som är säker är att G4 får en synnerligen intressant kamera, med bländare f1,8 och 16-megapixelsensor.

Här är en video där naturfotografen Colby Brown berättar att LG G4 är hans nya kamera.

https://www.youtube.com/watch?v=4dIzvyZaN4U

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

Se den stora bilden med din Google Pixel

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen